NEW YEARS


Mmm de e ju inte alla som jobbar på nyårsnatten, men ibland får man offra sig:) Har fixat håret i en lite snyggare knut i alla fall och satt på ett halsband för att vara lite nyårsfin. Hoppas alla får en grym kväll och parta för mig också!!:))

HAPPY NEW YEAR!:)


This year I want to:
Go to Paris

Find love

Go to a festival


Exercise more


Get my own appartment


12:43 FREDAG

Hejhejhej, dålig uppis från min sida nu, men trots att jag haft två dagar ledigt har jag haft fullt upp med massa så jag inte haft tid för datorn. Så vad har jag haft för mig? Vart ute med vänner och tagit drinkar, vinkat hejdå till en annan vän som lämnat oss för Asien i 2½ månad, träffat finlandsgäster, tagit en roadtrip till Falun, jobbat lite och till sist blivit förkyld igen. Idag ska jag i alla fall hem till mormor och hälsa på moster och kusin innan jag åker och jobbar klockan fyra. Pussen


Drinkar på Tabazco. T-shirten fyndade jag på Bik Bok för hundra kr!!


En outfit:)

17:11 MELLANDAGSREA


Här ser ni lite utav det jag fick med mig hem idag. Dock är tröjan det enda reaplagget på bilden, fyndade den på Sisters för halva priset och ordinarie pris var 699:- så det var ett kap. Den är dock ljusare i verkligheten, lite mer "kaffe med mjölk-brun" och så har den lappade armbågar, I like it!:)

Fick även med mig hem en glitter/metallic topp och en klänning från Bik Bok, också för halva priset. och till sist ett par nya tränigsskor som också var på rea:) super

21:02 MÅNDAG


Dålig uppdatering men blir lätt så när man jobbar på nätterna och dagarna går åt till att sova och inte göra nånting. Idag vaknade jag vid två, åt, slappade, firade min pappa som fyller år. Sen gick jag och Sofia ut och promenerade ett bra tag. Imorgon har jag tänkt ta mig in till stan för att fynda lite på mellandagsrean och hoppas att jag kommer hem med något fint. Ikväll ska jag ligga i sängen och äta Ben & Jerry's och kolla på Sex And The City:) Hörs imorgon, kram:*


20:13 CHRISTMAS EVE


Har haft en underbar julafton med mina nära och kära hemma hos farmor och farfar och fått massvis med fina paket av tomten, yay:) Har precis tagit av mig nagellacket och nu sitter jag och dricker kaffe för att bli pigg, om en timme ska jag iväg och jobba natt. Hoppas ni haft en superfin jul:)

-


God Jul kära läsare! Kramar från Milla och Nogger:)


23e DECEMBER

Tänk vad fort tiden går, imorgon är det julafton och det känns som att det var igår man gick omkring i shorts. Har vart i stan en liten stund idag och ni anar inte hur mycket folk det var... haha dog. Var in på Ziperall och böt några ord med min Fanny som jobbar där och såg att dom sålde små zipperalls till mobiler. Så tänkte att min iPhone ska få en hihi. Nu chillar jag med mitt kaffe och om en timme börjar jag jobba. Vi hörs imorgon igen:)

...


Nu har jag jobbat klart för idag och nu är jag helt seg i hjärnan och tröttare än allt. Kommer somna vilken minut som helst haha. Aja men ska dricka kaffe och chilla. Sängen tidigt ikväll känner jag. Jobbar kväll imorgon så då får jag lång sovmorgon. I need it!

LAST NIGHT


Efter jobbet igår gick jag omkring och chillade här hemma lite innan det blev dags att hoppa in i duchen och fixa sig. Min vän Anna och jag åkte in till stan och satte oss på Tabazco och hade det mysigt med lite drinkar och nachoships. Vi satt där och pratade ett bra tag innan vi beslutade oss för att kolla om det var nå drag på Pluto men vi blev inte så himla långvariga där. Var hemma klockan ett i alla fall vilket är en skaplig tid eftersom jag ska jobba klockan elva idag:) 

JULGODIS


Igår spenderade jag hela dagen med mina tjejer och bakade julgodis som vi har som tradition. Vid elva tog vi bilen och handlade ingredienser, åkte hem till Anna och gjorde lunch och satte igång bakandet. Mycket trevligt:)

Idag har jag jobbat sen sju, kom precis hem och är mycket trött men som tur är håller kaffekoppen mig sällskap. Ska kila ut med hunden lite snabbt nu, sen bara chilla all night long. Kisses


ZIPERALLMYS



...



Just nu ligger jag och myser med min ziperall i sängen med en påse godis och tredje säsongen av Sex and the city på tv. Mitt liv är väldigt tråkigt och deprimerande just nu. En positiv sak är i alla fall att min bästa vän som dissat mig en månad i Miami äntligen kommer hem, och på måndag får jag krama och pussa sönder henne hih. Saknat min Sofia:*

ETT ÅR AV ELLE


Vill ha vårnyheter igen


Finaste omslaget

Idag är det ännu en tråkdag med grått tråkväder. Och jag har massa tråksysslor som städning att ta hand om. fml


22:58


17:39 FRIDAY


Idag skickade min bästa vän en hälsning från Miami i form av ett vykort!  Visst har vi haft kontakt via datorn och så där hon berättat om allt, men mycket roligare att ha det på ett vykort också som man kan spara.

Haha ser ni vilken finne jag fått på näsan också? Snyggt va?:) Jag behöver inte ha nå reflex framtill i alla fall då det lyser som en röd lampa! Praktiskt. Aja, jobbade både igår och idag så inte haft så mycket tid för bloggen. Nuuu mina vänner ska jag dricka kaffe. Puss

NEW BEBES


Perfekta vardagsklackar! 399:- Din Sko catch


11:17 ONSDAG


Hej på er! Jag är supertrött.. syns det? Har inte kunnat sova inatt. Var på julbord med jobbet igår kväll i alla fall, det var trevligt och mycket god mat var det också! Och jag är inte överförtjust i julmat. Hur som helst ska jag iväg och jobba klockan ett och så blir jag borta hela kvällen. Skulle behöva tvätta håret men jag orkar inte hehe... men vi hörs, pussis

färglös som en tår blir jag utan dina andetag


Älskade älskade bästa Kent kommer till peace and love.


28/2 2010. Sofia och jag såg Kent live för första gången i annexet i Stockholm.


Andra gången var Peace & Love 2010. Då såg jag dem med Sofia och Fredrik. Det var fint och dom började med Utan dina andetag mycket härlig känsla att stå där med dom bästa då.

YOU MAKE ME HAPPY


Alla ni söta läsare gör mig glad, titt som tätt kommer det kommentarer om att jag gör ett bra 'jobb' och så vidare och det är alltid lika kul:) Senast fick jag en kommentar att jag är den bloggare som uppdaterar bäst. Hihi och ja, det är jag nog. För jag själv läser ofta min egen blogg för det finns inget annat att läsa haha.. (jag e lite egotrippad)  Men jag tycker det är kul att blogga och dela med mig, även om det bara är om mitt kaffe som jag nämner i varje inlägg typ. Men något bra lär det ju vara med mitt kaffe eftersom det ändå är endel som faktiskt läser denna blogg från en liten byhåla utanför Västerås:))

Och alla ni som äger en blogg, men aldrig skriver.. Gör det! Inge kul o läsa gamla inlägg om och om igen..

10:30 TISDAG


Just nu: Datorn, morgonkaffet och ELLE som låg i brevlådan igår men som jag aldrig hann börja läsa.

God morgon på er! Hann aldrig blogga igår för det var full rulle hela dagen. Började med lunch på vivaldi med Fanny och Jessica. Klockan två skulle Fanny jobba så vi följde med henne till Ziperall, där jag köpte en supermysig rosa vuxensparkdräkt av henne:) (Bor i den nu) Ni andra som fortfarande inte har en, besök butiken i Sigma-gallerian i Västerås så hjälper min vän Fanny er att hitta den perfekta Ziperallen;)

Sen fortsatte Jessica och jag gå runt lite och avslutade med en fika. Var hemma vid 5, halv 6 blev jag panikutringd på jobb för någon blev akut sjuk. Så åkte o jobbade på en gång, var hemma strax efter halv tio o då va jag så trött och deckade i soffan.

och btw så köpte jag även ett par supersnygga älsklingar från din sko. Är kär i dom.. ska visa er sen!!!:)

PICS FROM TODAY


Tog en promenad i det fina vädret. (Hehe ful bild på mig, ja)


Gjorde lite adventsfika till familjen innehållande vit choklad, saffran och syrlig frukt. Det var uppskattat, och gott:)

Ikväll ska jag duscha och bara mysa och imorgon har jag en lunchdate planerad med två favoriter:)

TREDJE ADVENT


Hur mår ni läsare? Min sjukperiod börjar nog lida mot sitt slut känns det som, eller bortsett att min näsa är fylld med 3 ton snor och jag måste snyta mig varannan minut. Ne men jag känner mig piggare och frisk i huvud och hals. Ni fattar:) Det är superfint väder ute med sol och jag tänkte ge mig ut på en liten promenad för att få frisk luft. Egentligen skulle jag vilja träna på riktigt och köra värsta kick ass passet, typ spinning, box eller svettig zumba. Men gör jag det så lär jag nog inte bli frisk i första taget. Ne men tycker att det har vart jättetråkigt att inte kunnat träna på över en vecka eftersom jag vart sjuk så mjukstartar med en liten promenix:)

ÖNSKEOUTFIT


Ge mig en snygg stickad tröja, ett tufft armband och snygga vardagsklackar and I'm happy.

Allt detta hittar ni på Nelly.com :)

SUMMER BREEZE

Man ska väl inte längta till sommaren mitt i juletider, men ibland kan man inte bara låta bli. För vad är inte bättre än att vara på festival, gå barbent, känna solens heta strålar mot huden och ljusa nätter? Instagramade några minnen från en av de bästa somrarna jag haft. Studenten, turkiet, jobbet med sköna sommarjobbsgänget, var med J och Sofia och jag var på Peace & Love tredje året i rad:)
Peace & Love, Sofias och min årliga toalettbild:)


Peace & Love, kan det ha vart Timbuktu vi såg här? Det var visst Maggio :)

Peace & Love innan underbara, bästa Håkan Hellström. Ni ska veta hur mycket vi trängdes och svettades..


Johanna och jag i Turkiet:)


Midsommar spenderades med tjejerna hos Sofia, vi skippade midsommarmaten och gjorde langos istället. och Sofias mamma hade gjort en varsin krans till oss :) och det syns ju inte på bilden men jag var sååå förskyld..


Studenten, champagnefrukost


Studenten, utspring


En Peace & Love outfit


Med mina favoriter innan Elba festen:)


Får ju inte glömma studentflaket:)

14:30 TORSDAG

och så blev jag sjuk på riktigt, det värsta är nog snuvan.. samtidigt som jag är täppt så rinner det som vatten ändå .. och det blev alltså inget jobb idag. Tråkigt, men man kan ju inte smitta ner alla andra heller:/ Jag hatar att vara sjuk! Det är så tråkigt och jag känner mig så ful. Känner att jag behöver en dusch, ett lätt och fräscht lager smink och en dag på stan med fina vänner, fika och shopping. Men något sådant orkar jag inte nu, alldeles seg i huvudet också. Men någon dag snarast! Tills dess får jag väl ligga här och tycka synd om mig själv.


SLEEP TIGHT


Har känt mig krasslig hela dagen så har knaprat i mig lite ibuprofen och lagt mig i sängen med vetekudden. Ska strax lägga ifrån mig datorn och försöka få lite sömn. Hoppas snuvan och halsondan inte blivit värre eftersom jag ska upp och jobba. Men vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon om det blir jobb eller inte. Puss och godnatt!

16:19 ONSDAG

Är helt död nu så vet inte ens vad jag ska börja med att skriva haha. Somnade som en stock när jag kom hem i alla fall och nu sitter jag här och häller i mig mängder med kaffe. På något sätt ska jag försöka vända på dygnet någorlunda eftersom jag ska jobba ett dagpass redan imorgon. Dessutom så verkar det som att jag håller på och bli förkyld.. snuvig och massa:( Det gillas inte!


16:39 TISDAG


Tänkte först ge er en "just nu" bild, men insåg snabbt att det inte var någon idé när jag såg hur ful och död jag ser ut rent ut sagt. Så det fick bli en gammal där jag ser ut som människa:) Natten gick bra i alla fall, var jävligt trött men det gick! Kom hem vid sju imorse och la mig i min gose-säng och sov till halv två ungefär. Har levt på kaffe och mackor fram tills nu men det börjar bli dags att fräscha till sig och få lite ordentlig mat i magen. Inatt väntas ännu mer jobb och vi hörs senare!:)

JULKLAPPSSHOPPING


Tog med min plånbok på en liten shoppingrunda. Började med en lunch på vivaldi med syster, när hon skulle till skolan började jag jakten på julklappar, hittade lite fint till syster i alla fall och så hittade jag även lite till mig själv också som ni ser på nedersta bilden. Har kollat på t-shirten hela hösten och idag bestämde jag mig för att den fick följa med hem! Älskar att den är guld/glittrig på kragen. Allt kommer ifrån H&M:) Millis nöjd:)

För övrigt ska jag bara ta det lugnt idag och göra mig redo för en jobbnatt. Vi hörs

LOVE 2054 MILES AWAY


Åh jag tycker det här är så fint<3

ANDRA ADVENT


Strax ska jag iväg och jobba lite på öppet hus för anhörigvårdare osv. Känns lite nervöst eftersom jag aldrig gjort det förut men det kommer nog gå bra. 4 timmar går ju fort:) Men aa, det var väl det, händer inte så mycket annars så finns inget att dela med sig av:)

TRÅKLÖRDAG


Så här ser min lördag ut. Känner mig tjock nu för har snart ätit upp hela glassen och om inte annat så kommer jag snart bli det om jag fortsätter såhär.. ångest</3 Men ska väl lägga mig i sängen med någon film eller serie. Imorgon ska jag jobba igen. Pusss

13:33 FRIDAY


Pimpade mitt smörpaket på jobbet lite:) Kom hem för en timme sen, skönt med kort dag och nu sitter jag här med mitt välförtjänta kaffe. Vad dagen har att erbjuda vet jag ingenting om men helgen kommer bestå utav jobb, jobb och återigen jobb. Ne blir nog att vila lite nu, sen ska jag ta ut doggelito på en promenad, solen skiner och allt:)

17:13 TORSDAG

Tänkte skriva lite snabbt här, ska alldeles strax iväg och träna. Mamma och jag åkte in till stan i förmiddags för att kika lite på möbelutbudet. Det resulterade i att vi satt ihopträngda i framsätet med tusen kartonger bakom oss och massa kassar bland mina knän haha, kul att spontanshoppa med henne:) Kom hem med ett nytt matsalsbord och stolar + lite fint till badrummet och till mitt rum yay. Så har pysslat med att montera ihop allting hela dagen. Efter träningen väntas dusch och säng, imorgon blir det jobb 07-12 sen får vi se vad helgen har att bjuda på:) Pussen