21:00


Tänkte visa er hur mina nya jeansshorts ser ut in action. De är lite stora men man får räkna med att dom inte alltid har alla storlekar när de är rea. 149:- fick jag ge för dem i alla fall och det var halva priset. Catchingg

Tidsinställt inlägg, så  springer väl runt på Peace and Love med Sofia och lever.


I'm into you


Var i stan en liten snabbis och växlade tillbaka pengarna som blev över från Turkiet och eftersom det var löning så passade jag på att uppdatera garderoben lite. Hem kom jag med två playsuits (kommer bo i den blåa) och jeansshorts som är perfekt höga i midjan. Allt på Bikbok för 399:- sen gick jag in på kicks lite snabbt och skaffade ett värmeskydd också. Nöjd!

You got me hooked with your love controller

Millis e fortfarande världens förkyldaste, men igår struntade jag i det och åkte in till stan och åt middag på spicy och tänkte även idag strunta i förkylningen och shoppa lite + växla pengar. Vädret är bättre än på länge och när jag kommer hem igen ska jag lägga mig ute och sola. Ikväll blir det packning inför Peace and Love och imorgon ska jag jobba:)))

Tack vare mitt lilla miniapotek och Ugly Betty så klart, så är jag på bättringsvägen!


.....

Dåligt med uppdatering idag, men helt ärligt så har jag inte gjort något annat än att legat i sängen och kollat på Ugly Betty och försökt bota min hals med flera kg isglass. För ca en och en halv timme sen kom jag upp och klädde på mig och borstade håret (kl är 19:05 nu) Men aja, såna här dagar får man tillåta också. Senare lägger jag nog upp bilder från igår, men tills dess får ni glo på den här bilden! Puss


Midsommar


Tjena folket! Här sitter jag tillsammans med min kaffekopp och Jennifer Lopez i högtalarna och hostar ihjäl. Förkyld som ja jag vet inte vad... helt slemmig och äcklig iaf. Idag är det ju midsommar som ni alla vet:) Ikväll blir vi ett gäng på sju damer hemma hos Sofia. Vi tänkte skippa den klassiska midsommarmaten som sill och potatis och istället göra langos! Yummiii Så runt kl två tar vi bilen och åker och handlar. Innan dess ska jag försöka hinna få i mig lite lunch och duscha och fräscha upp mig. Så blir nog inge mer uppdatering idag. Glad midsommar på er och hoppas vi slipper regn:)

Alanya #2 140611-210611


Våra tjejiga resväskor:)

Alanya #1 140611-210611


Ser ut som att alla bilder är tagna på en och samma kväll, men det är dom inte, vi var bara på samma restaurang och satt vid samma bord jämt:)

Toves bilder

++++++


Ovan ser ni lite smått som jag fick med mig hem från Turkiet. En läderplånbok, tre armband och två nagellack. Fick även med mig en fotlänk men har den på mig och orkar inte ta av:)

Millis is home..


Merhaba! (Betyder hej hihi) Efter en solig och härlig vecka i Alanya med tre andra brudar är jag nu hemma. Känns tråkigt att byta ut palmer mot granar och tallar, 38 varma och fuktiga grader mot 20 blåsiga och medelhavet till vattenpölar.. Men visst är det skönt att vara hemma:)

Har inte sovit så länge, landade inatt och kom inte i säng förän 5-halv 6 imorse. Lyckades somna på planet åtminstone i en ytterst obekväm ställning. En annan sak som var mindre kul var att jag spydde på planet på hemvägen också. Mådde jätteilla på bussresan till flygplatsen och när vi väl lyfte så skakades allt om i min mage. Var inte mysigt:(

Nu sitter jag är och dricker kaffe, och så fort jag fått bilder av tjejerna ska ni få en rejäl turkisk bildbomb! Håll utkik.

Kommer sakna våra turkiska grabbar på restaurangen där vi blev stammisar. Sötis Darin♥♥♥♥

09.59 Tuesday


Sådär ja, då var allt packat och klart.. hoppas jag! Om några timmar befinner jag mig på arlanda på väg mot Turkiet. Så vi ses och hörs om en vecka! Take care sweeties:*

.....


Gamla bilder från 08, 09 sådär. Lite nostalgi

++++


Tänkte visa er två presenter jag fick i fredags och först ut är resväskan i leopardmönster som jag spanat in ett bra tag! Jag kan garantera att den kommer användas flitigt och redan på tisdag följer med mig till Turkiet.

Present nr:2 är en klocka ifrån Michael Kors som troget kommer sitta på min handled. Snyggtsnyggtsnyggt:)

För jag har tagit studenten

I Fredags så var det ju den stora och efterlängtade studentdagen!
Vet inte vad jag ska säga mer än att det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Spei08a♥♥  Nu får bilderna tala för sig själva.


Champagnefrukost


VLT fotade oss



Utspring


Vi hade Västerås snyggaste flak


Förfesten innan bmb

och det var väl det då. Vissa bilder är mina egna och andra har jag lånat utav Jessica, Amanda och Linn.

21:41 thursday


Håret är rullat, naglarna är fixade, klänningarna strukna.. jag är redo för morgondagen. Fyfan vad kul vi kommer haaa!!!!!!!!

Spei08a♥♥

Just nu med papiljotter i håret


Förlåt sweeties för så dålig uppdatering, men är det studentvecka så är det, och då har man så mycket annat för sig hela dagarna! På fredag gäller det, och då firar vi att våra tolv år i skolan är över!

Lite uppdatering om den senaste tiden då. Helgen spenderades på jobbet och med kusin. Igår fixade vi klart alla lakan som hänger på flaket och på kvällen mötte jag upp några tejer från klassen och vi satte oss på pitchers och hade det trevligt med några drinkar och tjejsnack. 

Idag så låg jag och Fanny och solade på hennes terass innan vi åkte vidare mot Irsta för att pynta flaket med björkris, lakan, flaggor och allt vad det nu va, och nu sitter jag med en massa papiliotter i håret, tänkte försöka få lite fina lockar till studentfotograferingen imorgon.

Ska se om jag kan sova med det där boet på huvudet, men ska i alla fall lägga mig i sängen och kika Ugly Betty. Godnatt:*

Flowers


ph: moi:)


-



Nu säger Pelle o jag godnatt ♥


Onsdagens äventyr


Innan Silk!


På Silk!


Det iskalla nattdoppet på löga


Tillbaka i Fannys säng någong gång väldigt tidigt på morgonkvisten

~tidsinställt~

Last night

 
@ Fanny's place tidigare idag

Igårkväll mötte jag upp Jessica och Fanny, efter åtta drog vi mot Silk och träffade endel av klassen och fick finfina erbjudanden för en billig peng:) Dansgolvet var fullsmockat och man var ju inte den fräschaste när man kom därifrån. Vid tolv drog vi iväg ett gäng mot löga och tog ett nattdopp... burr (ok, jag doppade bara fötterna) Blöta och kalla gick vi tillbaka till stan och käkade på Burger corner och sen tillbaka till Fanny men stannade ute och snacka och gjorde ingenting i hundra år innan vi gick in. Och så delade jag, hon, Jessica och Marcus på Fannys säng haha, myyys:) Galen kväll med andra ord, snor kanske lite bilder från fb o visar för er på bloggen också:) Pussen!

SPÅR08A, UTKLÄDNADSSHOW, GREASE


Jag o mina pink ladies, haha man ser inte vem som är vem av oss!

Bara hemma o vänder en liten snabbis, ska alldeles strax röra mig mot stan igen! Började tidigt imorse med fix o lite 'förfest' hemma hos Amanda innan utklädnadsshowen. Det var såååå kul, var så sjukt taggad haha:D efter det drog vi ner på stan och va i vasa oså som alla andra studenter. Nu ere dags att fixa till sig lite, ikväll samlas alla T-birds och pinkladies på silk. Ha en fin onsdag allihopa!