SJUK

Hej på er alla! Hoppas ni haft en bra julhelg med era nära och kära och massor utav mat och klappar. Julaftonsmorgonen spenderade jag och älskling hemma och satt på golvet och öppnade varandras klappar hihi. Sedan åt vi julfrukost framför julkalendern och madicken, sedan skulle vi åt skilda håll. Han till sin familj och jag till min. På juldagen åkte vi och haffade en tv 7 serie samsung smart tv, fina grejer :) men efter det gick det bara utför och jag fick feber och spydde och hade mig, så dom två senaste dagarna har jag mestadels sovit men idag är jag någorlunda vaken. Usch, verkligen inte kul med magsjuka. 
 
 

BUSY BUSY BUSY

Jag har inte tid för någon blogg känner jag... julstädningen är i alla fall i fullgång i lägenheten Harvisalo/Johansson.  Får göra allt nu, kommer inte vara hemma en enda dag nu under helgen. Så städning idag, sen ska jag ner på stan för att köpa dom 2 sista julklapparna, sedan träna och åka och jobba. Imorgon jobbar jag till kl 17, efter det åker jag till Eskilstuna för min svärfar fyller år, lördagen blir det heldag med mina tjejer med julbak och mys och söndagen ytterligare lite jobb, tillbaka till eskilstuna för att Robins farmor och farfar kommer och sen på måndag är det ju julafton. Så ja, det är fullt sjå här. 
 

++++

 

VÅRAN DAG IDAG

Bara för att det är våran dag idag så bjussar jag på små söta bilder från New York i september. Åh vad jag vill åka tillbaka.. eller varför inte ett annat ställe? Jag har fått nån grej på Kap Verde nu, det är verkligen mitt nästa drömresemål. Hittade även billiga resor till Kreta i maj, men vi får se. 
 
Jaha, idag ska jag jobba typ 1,5h på förmiddagen, sen hem och hälsa på min mamma, träna och sedan jobba kvällen. puss
 

LUCIA MORGON

Spenderar min luciamorgon i sängen med morgonkaffe, tidningen och lite bloggläsning. Idag är jag ledig, men så väntas det jobb hela helgen, men lördagkväll är jag i alla fall ledig så då blir det julbord med Robin och två andra vänner. Can't wait. 

Ligger kvar här ett tag till, sedan upp och klä på sig & träna :)

!!!

 

WEDNESDAY

Oj vad snabbt tiden går, redan halv tio snart!! Vill ju kunna gå ut på pw:s och använda mina nya skor, men när det snöar så här mycket så är jag inte sådär jättemotiverad till att gå ut. Liksom visst att det får va kallt och så, då är det ju bara att klä på sig men när snön yr runt och min mössa är borta känns det ändå bäst att vara inne.
Meeen, om några timmar ska jag ta mig ner till gymmet i alla fall, sedan hem och äta lunch och klockan 15 ska jag va på mitt nya jobb :) yay! Nervöst men spännande:)
 

TREDJE DECEMBER

God morgon på er! Var ett litet tag sedan nu, så hoppas allt är bra med er. Mitt humör har ju vart sisådär på senaste tiden men allt känns bättre nu. och trots att jag vet att jag är lycklig och har ett bra liv så var det första gången igår på vääldigt länge som jag verkligen kände lycka i hela min kropp. och varför gjorde jag det då tro?

För att det var söndag, och söndagar har jag gjort till en ganska viktig dag på veckan. Det är veckans sista dag, så då ska man passa på att njuta av ledigheten och göra det man vill och tycker är roligt, samtidigt som man förbereder batterierna för en ny, kommande vecka.
 
Så igår började jag och min prins morgonen med att tända adventsljuset, äta en julig frukost beståendes av vörtbröd och tomtegröt framför julkalendern. Lite senare tog vi en promenad på östermälarstrand, så vackert där och där fanns en liten inredningbutik där vi hittade lite fint som vi köpte med oss hem, blev även en varsin kopp kaffe och en lussekatt där. Väl hemma myste vi ner oss i soffan och kollade på Marry Poppins, älskar den filmen!  Efter maten spelade vi bingolotto, vilket vi har börjat göra varje söndag nu:) Sen vart det solsidan, smetade på lite ansiktsmask och avslutningsvis Vem kan slå Filip och Fredrik.
 
Är inte det en ultimat söndag så vet jag inte vad! Alla borde spenderna sina söndagar till det dom älskar att göra mest. Städa inte, plugga inte och stressa inte.