Kvällsmys

Innan jag beger mig mot drömmarnas värld ska jag läsa senaste numret av SOLO och lyssna på skön musik. Vi hörs imorgon!


17:09


Är tröttare än allt, så ska bara skriva det här inlägget snabbt sen ska jag nog sova lite. Har vart anhörigstödjare 4 timmar idag, och det är typ det enda jag har gjort:) puss

SOMRIGT FRÅN NASTYGAL


SUNNY MONDAY


Mitt rum gick från att se ut som sju svåra år till någonting där man faktiskt kan bo. Trevligt med nystädat:)

Har åkt på nån liten förkylning, har jätteont i halsen, kan knappt prata. så inget jobb idag:( och så är det superfint väder ute och jag skulle vilja gå ut på en lång power walk eller träna över huvud taget, men får nog vänta nån dag med det. Hoppas ni håller er friska:*  

-


Det är mitt eget fel vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna.

Håkan♥



TWO NEW


Nytt från Vero Moda, 359:- & 199:-


LAST NIGHT





Här ser ni några bilder från gårdagens tjejmiddag när vi firade Becka som fyller 20 år imorgon. Tack för god mat och trevligt sällskap!:*

Nu ska jag bara chilla i soffan och kolla på Kourtney & Kim Take New York och dricka kaffe:) hörs mer sen!

SNEAKPEAK


Sneakpeak på kvällens outfit!

15:29 LÖRDAG


Hej bloggläsare! Igår blev det ingen uppis, hann inte plus att jag blev skickad till Ramnäs för att jobba extra och jag har aldrig någonsin ens vart in i byggnaden haha men det gick faktiskt bra, fick jobba med mammas jobbarkompisar så det var kul:) Idag åkte jag in till stan vid lunchtid och mötte upp Sofia så lunchade vi med sallad på älskade Vivaldi. Ikväll ska vi hem till Becka för tjejmiddag, blir skojs. Puss:)


17:05 TORSDAG


Träningsväskan är packad och ska snart bege mig för ett spinning+ styrke pass. Har gått omkring med en sprängande huvudvärk hela dagen så ska dricka upp mitt kaffe nu sedan hoppas på att kunna träna bort värken. Ska bli skönt i vilket fall som helst:) Ikväll blir det sängen tidigt känner jag. Kisses

TIPS


Jag vet att min uppdatering är ganska usel och tråkig, så jag tänkte att det skadar väl aldrig att tipsa om världens bästa hårvårdsprodukter. Märket heter Nashi Argan och det är en hårinpackning som man applicerar ca en gång i veckan och en olja som fungerar som värmeskydd som man masserar in i håret varje gång efter dusch/innan fön och plattång. Minns inte exakt pris men runt 300:- styck, så dom är ganska dyra men garanterat värda varenda krona, plus att dom doftar gudomligt!

STRIP ME DOWN, I'M NAKED NOW


Vilket modemagasin man än bläddrar i så hittar man den vida byxan någonstans och på senare dagar har jag börjat tycka att det är ganska snyggt och elegant. Så efter lite garderobsrensing här hemma fann jag ett par i pappas garderob som han inte använder längre. Måste bara sy in dem lite så dom passar mig i midjan. yay:)

För övrigt så har min dag bestått utav en promenad runt elljusspåret sedan träning på löpband och styrka. Imorgon ska jag jobba och sedan köra lite spinning och styrka. Nu mat, pussen:)

INSPIRATION



18:19 TISDAG


Hemkommen från jobbet & chillar i soffan framför Kardashians. That's it for today:)


DAGARNA SOM PASSERAT


Blev inget mer bloggande i helgen som ni kanske märkt. Ibland har man verkligen inte lust att skriva och dela med sig av något. Även fast det inte hänt något negativt känner man ändå för att bara vara för sig själv.  Ibland känner jag att jag är så trött på allt runt omkring mig, att jag bara vill försvinna utan att folk vet vart jag tagit vägen. Nuförtiden är vi ju alltid uppkopplade via dator eller mobil både dag som natt, vilket faktiskt blir jobbigt i längden. Det känns nästan som en press att alltid finnas tillgänglig. 

Men jag skulle aldrig klara av att bara försvinna spårlöst (pga oron man skapar och så skulle jag inte ha någonstans att ta vägen haha) Så det är nästan samma sak att inte starta datorn på tre dagar och inte kolla mobilen stup i kvarten. Man går bara runt i sin lilla bubbla och tänker på bra saker:)

Men trots det har jag inte direkt tagit det lugnt den här helgen. Jag har jobbat fredag, lördag, söndag, tränat, träffat vänner och blonderat ytterligare lite slingor i håret. Men det är ju sånt jag tycker om:) Men ibland frågar jag mig själv, varför släpper jag inte bara allt och tar det lugnt en dag eller två? Bara gå hemma och lata sig. Man behöver det. Jag är ledig från jobbet idag, men det betyder inte att jag är ledig. Ska dricka mitt kaffe nu sen iväg till banken, hem och fixa mig och gå på ett litet möte:)

INSTAGRAM


Tycker ni att jag uppdaterar för lite i bloggen så kan ju ni med iPhone följa mig på instagram (millinah). Uppdaterar med nya bilder typ en gång i minuten haha.. :)

GOD MORGON


Man ska väl inte bara försvinna sådär som jag gjorde nu men har helt enkelt inte haft lust till att blogga och inte ens ork till att starta datorn. Just nu sitter jag och dricker kaffe och bläddrar lite i ELLE. Annars då? Frissan klockan elva, toppa och slinga. Sedan ska jag jobba ikväll och hela helgen. och imorgon kommer en gammal kär vän som flyttat och hälsar på, looking forward to it:)

.



17:49 MÅNDAG


Hola bebes! Jobbade i förmiddags, sen åkte jag in till stan för att hämta mina nycklar som jag lyckades tappa bort sist jag var ute i kroglivets vimmel. Duktig tjej. Men nu är mammas bebisar hemma igen. Efter det satte jag sprätt på mina pengar och införskaffade mig lite nytt smink och ett smyckesträd. yay:) Resten av kvällen spenderas nog i sängen framför Cashmere Mafia:) Kisses

SUMMER OUTFIT


I want to wear this now! Shorts & topp (som egentligen är en kjol) kommer ifrån Bik Bok

Tittade ut och såg att det snöar.. men jag är optimistisk av mig! :)

TJEJKVÄLL PÅ SPICY HOT


Har vart sugen på thaimat jag vet inte hur länge, så igår kväll satt tjejerna och jag på spicy och åt och hade det riktigt trevligt med prat och skratt:)

Idag är det söndag och klockan börjar närma sig ett och jag sitter fortfarande i morgonrocken. Ganska skönt ändå, men ska väl snart börja klä på mig. och dagen bjuder väl på städning som vanligt? hörs:)

16:18 LÖRDAG


Några bilder från dom senaste dagarna. haha älskar smset.. Vad annars då? Jobbade till halv 5 igår, var helt slut så låg död i sängen några timmar tills jag vaknade och kollade på Rocky. Nicee:) och så har jag jobbat idag också men bara till ett så är mycket piggare:) Har försökt dra ihop några tjejer för käk på stan ikväll men får se hur bra jag lyckades med det. Pusshej


LEVI'S


Ge mig värme och ett par Levi's 501 taack:)

17:37 TORSDAG


En helt vanlig torsdag. Jobbat, kommit hem, druckit kaffe och nu sitter jag här. Har ingen inspiration alls till bloggen så har ingen aning vad jag ska skriva om osv. Kom med tips?


NYGAMMALT


En rolig sak med mitt jobb är att vi jobbarkompisar brukar ha lite "miniloppis" och titta bara vad jag la vantarna på. En söt rosa spetstopp och ett par näst intill oanvända converse. Har svårt för loppis som myrorna oså när man inte vet vart kläderna kommer ifrån men när man känner dom som säljer är det ju bara roligt att ta över sånt som andra har tröttnat på + att det blir billigt. 240 kr betalde jag för detta:)  Komsi hit våren♥♥

Btw, gillar mitt fluff-överkast från Ikea:))

52 SAKER OM MIG

Trodde du att du kände mig? Eller vill du känna mig bättre? I brist på annat har jag skrivit ner 52 punkter med onödig fakta om mig. Enjoy:)

1. Mitt namn är Milla Harvisalo
2. Milla är mitt riktiga namn och inget smeknamn! Jag heter alltså inte Camilla, Pernilla, Emilia eller liknande som brukar bli kallade för Milla.
3. Jag är 19 år.
4. Jag fyller år i maj.
3. Jag älskar den tidiga våren, när det fortfarande inte finns löv på träden eller om det ligger lite snö på marken. Själva förvandlingen från vinter till vår. Torr asfalt, vårsol, fågelkvitter och när graderna är runt 10+.
4. Men dom bästa månaderna är maj, juni, juli och augusti.
5. Jag älskar musik
6. Jag älskar att vara på festival. I år blir det peace and love 4e året i rad.
7. Det är ganska många som klickar sig in på min blogg varje dag:)
8. Förrutom några av mina vänner så har jag ingen aning om vilka resten av läsarna är.
9. Min pappa läser också min blogg.
10. Jag älskar kaffe
11. Att luncha på stan med mina vänner är en av mina favoritsysslor.
12. Att shoppa är en annan stor favoritsyssla
13. Jag älskar Sex and the city.
14. Jag älskar nästan all musik. Kent & Håkan Hellström i mitt hjärta. Men inget går såklart upp mot lite disco dunkdunk house.
15. Är jag ledsen o deppig kan jag inte lyssna på Kent eller Håkan för då hamnar jag på botten av alla deras texter. Så då är det Beyonce, JLO & David Guetta som gäller.
16. Efter det slår jag på Sex and the city för girlpower och så är jag samma glada Milla igen:)
17. Ibland tycker jag att jag ser konstig ut och är jätteful.
18. Men oftast så tycker jag att jag är fin.
19. Jag är nöjd med min kropp.
20. Men det var jag absolut inte förut. Tyckte jag var oproportionerlig. Men dom tankarna försvann när jag blev lite äldre.
21. Jag läste ekonomi på gymnasiet och tog studenten i våras.
22. Nu jobbar jag inom äldreomsorgen och jag tycker det är jättekul.
23. Men väl på högskolan ska jag nog fortsätta med ekonomin:)
24. Jag är beroende av iPhone-appen Instagram
25. Mitt självförtroende går upp och ner.
26. Jag är inte rädd för att säga ifrån eller säga vad jag tycker.
27. Tyvärr kan folk missförstå mig då och tycka att jag är en bitch istället:)
28. Jag har kontrollbehov. (Not proud)
29. När jag är arg säger jag dumma och onödiga saker.
30. Men det beror oftast på att jag är ledsen eller sårad.
31. Jag ångrar mig jämt när jag sagt något dumt till någon jag tycker om.
32. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet.
33. Jag tror på evig kärlek.
34. Jag känner mig ofta väldigt ensam.
35. Jag tror ofta att folk inte bryr sig om mig speciellt mycket.
36. Jag är ganska egoistisk ibland.
37. Men jag är även snäll, ödmjuk och vill allas bästa.
38. Jag älskar godis. Hallonmumrikar är mums.
39. Jag är för lat för att laga mat. Så om ingen är hemma så äter jag inget.
40. Vilket betyder att jag kommer svälta ihjäl när jag flyttar hemifrån.
41. Men trots det vill jag flytta, vill ha en egen lägenhet att inreda.
42. För några år sedan trodde jag att jag var tjock på riktigt.
43. Men det var jag inte, för jag väger mer nu än vad jag gjorde då och använder kläder som är två storlekar mindre än vad jag gjorde då. crazy huh?
44. Jag älskar att fixa till mig och gå ut med vänner.
45. Men jag tycker även om att ligga i min Ziperall och göra ingenting.
46. Jag är lite synsk.
47. Ibland vet jag saker i förväg och jag brukar ha sanndrömmar. Senast för två veckor sen drömde jag något, and it kinda happend last week.
48. Jag har även hört och kännt spöken ta på mig.
49. Jag tycker inte att jag passar i kjol:(
50. Men jag älskar klänningar:)
51. Jag har en riktig tjejhjärna som tänker för mycket och försöker tolka allt killar säger och undrar vad dom egentligen menade med det dom sa. När dom faktiskt menade det dom sa. Men jag letar efter signaler osånt. Det förstör.
52. Jag är världens största dagdrömmare. och jag lever sällan i verkligheten utan i min egna lilla värld. Det är bättre där allt e som jag vill:)

VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN


Lyssnar på bästa, bästa Håkan Hellström och dricker kaffe. Om en timme är det dags att bege sig iväg på kvällsjobb. Har vart ledig hela 5 dagar nu och jag måste säga att det har vart mer än välbehövligt! Har inte vart ledig så länge sedan jag var i Turkiet i mitten av juni. Men jag behövde verkligen dom här dagarna för mig själv, så nu är batterierna laddade igen och jag ser framemot att jobba!!!:)

SLEEP TIGHT


Nu är jag trött. Har bäddat rent i sängen så det är riktigt mysigt att ligga här nu, ska slå på satc och ligga och kolla på det tills jag somnar. Imorgon är det en ny vecka, då tar vi nya tag!

TODAY I FEEL LIKE NOT DOING ANYTHING


Ligger och latar mig i sängen och varvar bloggläsande med lite Sex and the city 2 och 82 koppar kaffe på det. Kan det bli bättre? Dock har jag stor lust att åka till ikea och shoppa haha..

....



Blev en utgång med mina bästa igår. Här får ni några "snälla" bilder (vet ej om jag kan publicera resten tjejer, men mailar dom till er haha) Hur som helst, började hos Fanny, tog en nostalgitripp till studenten då Fanny skrivit ut en massa bilder, så roligt och se allt. Sen fortsatte vi mot pitchers och vid halv tolv rörde vi oss mot Blue Moon Bar. Tack för igår bästa ni!

+++


REGN OCH SLASK


Kul väder vi har..

Idag lunchade jag med mina två favoriter Fanny och Jessica, ovanligt hehe. Men för omväxlingsskull åt vi på aros pizzeria för att återuppleva våra gymnasieminnen. Sprang alltid över vägen för att köpa en cola där för att orka med dom långa eftermiddagarna och om maten var riktigt äcklig i skolan gick vi bara över och köpte en pommestallrik. Efteråt skulle Fanny jobba så Jessica och jag strosade runt lite på stan, hittade lite smått o nödvändigt.

Imorgon blir det vivalditorsdag med min bästis, yay:))


16:40 TISDAG


Trött & febrig tjej, jobbade in rasten idag så jag kunde gå hem en timme tidigare. Det var skönt. Mitt huvud är sjukt hett nu, sis och mami åker och handlar så bad dem komma hem med hallonmumrikar till  mig, mumsis:)) Imorgon har jag en lunch inplanerad så hoppas febern lagt sig tills dess. Hoppas ni håller er friska♥

TRÄNING PÅ G


Nu ska jag fylla vattenflaskan och sätta lurarna i öronen och dra iväg och röra på det här fläsket. Lär nog dö lite men vi hörs imorn. pussiss

FÖRSTA JANUARI 2012


God morgon!:) Nu har jag proppat i mig 6 rostade mackor och 5 koppar kaffe, still no human. Ska ta och masa mig in i duschen snart och fräscha till mig. Sen ska jag chilla, äta mat och dricka mer kaffe, ska jobba inatt igen. och imorgon ska jag sova och äntligen träna lite. Tusen år sen sist. Puss