PÅ MIN HANDLED


På min handled sitter en klocka från Michael Kors och ett berlockarmband från Ur & Penn

Nu tänker jag hoppa in i duschen och byta om från min gråa hoodie till något trevligare.
 Ikväll blir det restaurangmys i stan. Puss


ALWAYS WITH ME


Här är några personliga favoriter som alltid följer med mig vart jag än går och som inte tar någon plats i väskan.
Ögonbrynspenna från Lumene, puder från Make Up Store (snabbt och enkelt när man känner att det är dags för en uppfräschning) och en parfym från H&M för 40 kr eller något sånt. Tycker dom är perfekta att bära med sig då det är en liten flaska och man vet aldrig när man träffar någon och man vill dofta gott:)

btw, sorry för sämst uppdatering. Ibland finns det bara så mycket annat att göra:) Puss

JUST NU;


Varvar denna onsdagsmorgon med tidningsläsning, kaffe och att slösurfa. Det pirrar riktigt i magen av längtan att få använda alla våriga färger. Gult och orange är så snyggt! och vänta bara tills man har solkysst hy, mums.

PÅ MIN ÖNSKELISTA


Figursydd jeansskjorta // Svarta jeans (mina har spruckit innanför låren nu) // Väska från LV // Ett par söta ballerinaskor. H&M har fina och billiga


19:23 TISDAG


Happy

LAST NIGHT


Igår blev det utgång med Dream Team, vi började med några drinkar på Tabazco för att sedan slå klackarna i taket på Blue Moon Bar. Blev en riktigt lyckad kväll med mycket folk och massa dans i schlager baren!

Ska snart ta och börja förvandla mig själv till människa och duscha och fixa mig lite. Jobbet väntar klockan 16. Ciao!


SATURDAY


Två bilder från igår

Fredagskvällen spenderades i goda vänners sällskap hos Sofia som fyller 20 år imorgon. Det bjöds på god mat och dryck och vi pratade på som aldrig förr och spelade lite spel. och våran älskade Anna som vart borta i Asien i 2½ månad har äntligen kommit hem så vi kramade sönder henne också. 

Nu ligger jag i soffan och latar mig, var och körde zumba imorse, det var askul!:) Ska snart fixa mig lite, ska träffa några gamla jobbarkompisar och fika och catcha upp lite. och ikväll blir det förmodligen utgång med Dream Team!

Som ni hör är det full rulle hela dagen. Latero babes

ESSIE SPRING COLLECTION


För den som inte har märkt det så älskar jag nagellack! Kolla bara vad ESSIE har lanserat, och det är limited edition också, så fort min lön kommer ska jag springa in på närmsta Kicks och skaffa mig några härliga färger.

IDAG FYLLER NOGGER ETT ÅR


PERFEKTION


Hur snygga är inte systrarna Olsen?

NAGELFIX


Är ledig från jobbet idag så passar på att fixa naglarna med lite färg. Idag valde jag ett lite mörkare neonrosa lack, tänkte även måla tipparna silvriga men mina naglar var för korta för det. Ska snart ta och byta om från mjukisar till vanliga kläder och fixa lite lunch, för att sedan bege mig ut i solen. Ha en fin dag, puss

TUESDAY


Så här har min morgon sett ut hittills; kaffe och nya ELLE, tycker det är så skönt att bara ta det lugnt och bläddra i hundratals sidor med vårmode! Men ska väl strax knyta på mig joggingskorna och sticka ut en runda med hunden och därefter ta en dusch, äta lunch och förbereda mig för eftermiddagen då jag ska på en utbildning kvart över två och sedan jobba kväll:)

UTE PÅ SPRÅNG

En solig vårpromenad med hunden innan jobb - check!


PÅ MIN ÖNSKELISTA


Klänning-Weekday // Blus-Massimo Dutti // Nagellack-Essie // Heels-Zara

SATURDAY


Idag har vi haft släkten här för att fira min bror som fyller 14 år på måndag. Snacka om att man e mätt nu efter all mat och tårta haha. Gymmet nästa? Blir i alla fall en lugn kväll framför TVn ikväll, skönt det faktiskt:)

FRIDAY


Tråkfredag!

DAGENS TIPS


Dessa produkter räddar min otroligt vintertorra hy och jag tänkte tipsa om ansiktskrämen "Naturligt vis" som är en kräm gjord på växter och andra naturliga ämnen och kostar endast några tior på naturapotek. Jag använder den två gånger om dagen, då den fungerar perfekt som en fuktgivande bas innan man lägger make up. Så jag smörjer alltid in mig innan jag sminkar mig och sedan på kvällen efter att jag tvättat ansiktet. Och resultatet är fantastiskt!

WEDNESDAY


Söta bikinisar från ZARA, 179:-/del


SUNNY TUESDAY


Det här är en bra tisdag, solen skiner, jag är glad och jag har hunnit med mycket. Det var längesen jag verkligen kände mig så här lycklig, och helt av mig själv också, utan att någon annan gör mig glad utan nu är det verkligen bara jag! Iofs så bidrar ju solskenet och faktumet att jag kommer ha en kick ass vår och sommar till att jag är så glad, men jag tror allt bara handlade om att våga släppa taget om det man trodde och inbillade sig vara rätt.

Nuu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan åka och jobba:)

!!!



Kan inte fatta att jag ska stå och dansa till dessa artister LIVE i sommar!!!! David Guetta och Tiesto på Summerburst och Skrillex och Rihanna på Peace And Love. Heelt sjukt. Självklart blir det ju många fler, men just dessa är epic.


15:15


Hej kära läsare! Detta är en riktigt tråkig söndag. och jag vet inte riktigt vad jag vill göra.. ska jag glida omkring hemma i mjukisar och vara helt au natural, eller klä på mig och göra något? Svår situation.

Btw så är jag vitare än vitast, kanske ska börja använda lite brun utan sol?

COFFEE & KARDASHIANS


SALT STOCKHOLM


Kom ju på att jag inte har visat er min nya favoritblus jag köpte förra helgen! och jag älskar att det går guldfärgade knappar längs hela ryggen. I love it!

..


Mitt 2012 ser ju hittills lovande ut:)

HAPPYFACE


God morgon bloggen, ursäkta att jag är en sån skönhet på mornarna:)) Men hur som helst, måste jag bara tala om att jag har vaknat upp till världens bästa humör, jag har världens finaste vänner och solen skiner. Hur lycklig är man inte då? Våren och sommaren närmar sig med stormsteg och det kommer inte bli nåt annat än grymt!!

KNYTKALAS


Dessa toppar från Top Shop och H&M får mig att längta till sommaren. Hur snyggt som helst att matcha med ett par Levi's shorts i en ljus tvätt och ett par ray ban aviator.