"HON KUNDE VARA NÅGON ANNAN, NÅGON BÄTTRE"


Jag saknar bästaste Håkan Hellström, åh så bra han är ♥

Ska strax hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba till ett och efter det drar jag till Stockholm med R och hans gäng och ska på ingen mindre än Avicii(!!!) och en hotellnatt på det. Blir grymt:)


ONSDAG


Dagen har inte vart speciellt händelserik, var ute på en långpromenad med bästa vän, trevligt som alltid! Imorgon fyller mamma år och sedan är det äntligen helg som förövrigt kommer bli grym!

21:24 SUNDAY


♥♥♥

I MISS YOUR MORNING KISS

Vädret är underbart och livet leker. Jag fyllde 20 igår btw, glömde jag nämna här i bloggen och idag har jag vart hos frissan och gjort mig av med utväxten och alla slitna toppar. Efter det har jag bara legat ute i solen. Imorgon ska jag jobba till kl 16 och därefter blir det lite party och utgång. yay


HAPPY DAYS


I love this feeling!

I LIGHT UP WHEN YOU'RE AROUND


LAST NIGHT


Dålig uppis yes iknow men har inte vart hemma så mycket haha. Igår jobbade jag 14.00-21.30, kom hem och duschade och fixade mig snabbt som attan och drog till stan. Hängde på Pitchers ett tag först för att sedan gå till blue moon bar och skaka rumpa. Hade en kul kväll med mina girls och avslutade på donken. 
 
På kvällens planer står det tjejmiddag så ska alldeles strax hoppa in i duschen. Ciao

HEMMA FRÅN PARIS

Har ni saknat mig? Nu är jag i alla fall hemma, vilket blev en dag senare än planerat på grund av att planet var försenat så vi hann inte med vårat byte. Så en extra hotellnatt i Helsingfors blev det. Men det gick bra:) Har för övrigt haft underbara dagar i Paris med min bästa vän. Bilder får ni när jag orkar lägga in dom i datorn, nu ska jag sova ett tag och i eftermiddag ska jag på möte.


RAINY DAY


Blev en romantisk middag med Fanny och Jessica på grekiska igår, mums.

Skulle ha jobbat idag men jag har sådana allergibesvär nu så stannade hemma, det är ju inte heller kul men rätt skönt att jag hinner med det sista i lugn och ro nu i alla fall utan att behöva stressa och samtidigt må dåligt. Men nu ska jag vänta på att mamma kommer hem från jobbet så vi kan dricka kaffe och umgås lite. Puss

EN LÖGN BLIR LÄTT EN SANNING


Har precis ätit och nu är jag för mätt, sitter och lyssnar på Kent, åh bästa Kent. Nya albumet går på repeat just nu och det är inte länge kvar tills jag får se dem live igen. Lycklig tjej. Måste fortsätta med packningen inför Paris också, men det är såå tråkigt och svårt om inte annat. Vet aldrig vad jag ska ta med mig och det slutar i att jag tar med för mycket. Måste tänka smart nu och skära ner mina fyra par skor jag tänkt ta med till två. Så får jag köpa nya där också:)

17:02 MONDAY


Behöver jag ens säga att det blev en utgång med Dream Team i lördags där vi började hos Fanny, fortsatte på Blue Moon Bar och avslutade på Mc Donalds eller förstod ni det själva genom att kolla på bilderna? Igår var jag segare än segast, tog en lång dusch när jag kom hem från stan och tog det lugnt ett tag, orkade med en power walk i alla fall men kvällen spenderades i sängen och med gossip girl på tv.

Har jobbat några timmar på eftermiddagen och kom på att jag verkligen måste sätta igång med packningen, åker ju till Paris på torsdag och känner att jag varken kommer ha tid imorgon eller övermorgon så bäst att börja i god tid så man slipper stresspacka i sista sekund.

EFTERMIDDAG PÅ WAYNE'S


Livet är att njuta av värmen och solskenet på en uteservering med en kopp kaffe och en bra vän.

I'VE LOVED AND I'VE LOST


Ibland är det bara det här som behövs för att må bra♥


VALBORGSFIRANDE


Usch vilken deppdag jag hade igår, men väl hos Lovisa släppte allt och vi åt lite picnkikmat och körde ölspel med massa skratt och hade det kul:) Tog bussen mot blue moon bar men stannade en kort stund bara då alla var för trötta för att dansa haha somnade som en stock när jag kom hem vid ett. Men skönt o komma i säng tidigt för en gångs skull faktiskt:) Tack för igår tjejer:*