LEDIG ONSDAG

Idag lider jag av huvudvärk, det ogillar vi. Följde med syster och shoppade en timme, hon behövde ha lite nytt men själv så köpte jag inget mer än ett nagellack. Har lust att gå ut och gå men eftersom huvudet känns så tungt så känner jag ändå att jag inte orkar så jag vet inte riktigt. Göra lite kaffe, sova på soffan en stund och sen gå ut och gå! Så får det bli. Hörs senare 

I HAVE THE BEST BOYFRIEND IN THE WORLD

Ni vet parfymen från The Body Shop jag bloggade om igår att jag inte kunde köpa, tror ni inte världens underbaraste och finaste Robin har vart och köpt den till mig då. Han kom hem med ett litet inslaget paket bara sådär. Vart så himla glad❤ 
 
Ska väl snart äta lite lunch och göra iordning mig. Har vart ute på en powerwalk och nyss klivit ut ur duschen. Sedan ska jag iväg och jobba. Pusshej

CRAVINGS RIGHT NOW

Vi har snart nått november och det blir allt kallare, mörkare och ruggigare ute, och då vill man väl inget hellre än att öka mysfaktorn till max! Här får ni mina cravings: Sockor att stoppa i mina Hunterstövlar, mysbyxor från Hollister och hudvård från Biotherm för min vintertorra hy.

I'VE BEEN CHEATING ON FASHION WITH FURNITURE

Har ju nästan helt slutat shoppa till mig själv och istället inhandlar grejer till lägenheten om det blir nån slant över. Och jag älskar inredning, möbler, sängkläder, tallrikar och glas.. you name it. Men det gör ändå alltid lite ont i hjärtat när jag ser ett par snygga skor som på översta bilden och parfym och bodylotion från The Body Shop som doftar gudomligt och inser det faktum att det inte bara är att köpa längre.

17:24 MÅNDAG

Har jobbat, tvättat, strykit och hängt upp nya gardiner idag. Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt med datorn i knät och skön musik i lurarna. Har legat och läst lite också, älskar att göra sånt på hösten. Min pojkvän har så rätt om mig, jag är en "periodare" musiksmak, matvanor, humör, vardagssysslor och träningsvanor varierar och ändras ganska drastiskt beroende på årstid. Men jag trodde alla va så i princip? Eller är jag den enda? Svårt att tänka mig det!
 
När han kommer hem från jobbet ska vi göra hemmagjord pizza, va längesen så kommer bli gott!
 

AUTUMN CLASSY

Kofta och väska - Ralph Lauren // Jeans - Dr.Denim // Stövlar - Tommy Hilfiger 
 
Vill åka tillbaka till New York och uppleva hösten där, åh vad mysigt. Att strosa runt i Central Park med en höstig outfit och en starbucks i handen. Men det är ju en solig höstdag i Västerås idag så får väl hoppa i mina stövlar från Tommy Hilfiger som ni ser på bilden, sen försöka hitta nån liknande outfit och strosa i Vasaparken istället... 

MICHELLE TANNER

 
 
 
 
 
 
 
 

DEN ULTIMATA SÖNDAGEN

Ville ha den ultimata söndagen igår men inget verkade som att det skulle bli så. Skulle dessutom jobba klockan fyra och hur lätt är det att ha en ultimat söndag att bara ligga i soffan och kolla på film hela dagen och mysa eller ta ett bad med massa ljus när man bara väntar på att dagen ska gå så man får åka och jobba och sedan komma hem halv tio-tio på kvällen? Inte så nice alltså. Men, sen har ju jag världens finaste pojkvän också. När jag kom hem halv tio igår kväll så hade han släckt ner i hela lägenheten och tänt massa ljus i sovrummet. Är inte det en ultimat söndag så vet jag inte vad! Där låg vi och myste tills det var dags för att sova. 
 
I lördags vart det ju lite festligheter också, min underbara vän Fanny fyllde hela 20 år så då firade vi henne med dunder och brak! Vin, high heels och limousine! That's how we do it!!
 

 
 

TUESDAY NIGHT

Har precis slängt i mig en portion med Spicy hot och bilden ovan får summera min tisdagskväll som bäst. Sängen, bloggar, Elle och Hollywoodfruar. Sen får min älskling komma och lägga sig här så är kvällen komplett. 

I'M CHUCK BASS<3

 Den bästa scenen från Gossip Girl 

ROMANTISKT SÄNGBORD


++++

En comeback är i sikte, håll ut lite! Måste bara lista ut hur en macdator funkar först.