NEW DRESS


Den här söta klänninen från Vero Moda hade jag på mig igår när jag var ute med tjejerna. Flickig och söt vilket passar perfekt för mig. För 299:- har du en likadan!

TILL MINA TJEJOR

Det här inlägget vill jag tillägna till the gang, mina fina tjejer, men vart ska jag börja någonstans? Ni är helt jävla underbara. Men med åren har ju alla vuxit och förändrats, vi är ju inte dom där 16åriga tjejerna som träffades varje helg och hade myskvällar med popcorn och inte heller dom tjejerna som gjorde göteborgs gator osäkra haha.

Nu kan det ju gå hur länge som helst utan att vi ses eller pratar med varandra, men inte för att vi är osams utan för att det bara blir så eftersom vi faktiskt har börjat leva våra egna liv, alla har liksom skaffat sig ett nytt liv vid sidan om med jobb, nya vänner, framtidsplaner osv. Men så fort vi styr upp nånting så är ju allt precis som vanligt och det älskar jag, jag har alltid så himla kul med er, det är nästan så man kan tro att tiden stått stilla, att vi fortfarande är dom där 16-17åriga tjejerna och det får mig att inse hur mycket jag faktiskt saknar er och stunderna med er är guld värda och ni gör mig lycklig, för det kan jag säga att jag var igår! Jag kände mig lycklig och glad hela kvällen! Och det bästa med oss är att hur länge vi än låter tiden gå så glömmer vi aldrig vart vi har varandra ♥

Och justja! Glömde nästan säga att jag älskar er♥♥



LONG TIME NO SEE


Ja nu var det ett tag sen jag bloggade igen, i förrgår spenderade jag dagen med mamma i stan och på kvällen blev det en onsdagsutgång med Dream Team på bmb. Somnade så sent som halv 5, och vaknade några timmar senare för att ta bussen hem och åka och jobba.

Nu ligger jag i soffan med en kopp kaffe, lyssnar på musik och läser bloggar. Ska jobba några timmar i eftermiddag och ikväll har tjejerna bokat bord så ska vi ut och äta och sedan slå klackarna i taket.

VÅRIGA FÖTTER


Vad passar bättre än ett par söta ballerinaskor när graderna sakta men säkert börjar stiga sig uppåt?!
Dessa är från H&M och kostar endast 99:- catching


14:39 SÖNDAG


Hola bloggen, dålig uppis i know men nu skyller vi det på nattjobb så inte så mycket som händer men igår blev det i alla fall en kaffe på stan med en vän och innan det var jag till Ziperall butiken och snacka lite skit med bästa Fanny. Sov till ett idag, och fast det är världens tråkigaste väder så ska jag nog ta mig ut på en långpromenad. Och jag hoppas veckan går fort nu för har redan helgen planerad med två utgågar och jag är redan taggad haha. Har haft två hemma-helger nu så nu ser jag fram emot att komma ut lite!

SEX AND THE CITY



SUNDAY


Blått från TopShop och Essie

Jag är så glad att jag äntligen är frisk så det har firats med två långpromenader, släktkalas och en kebab med bröd. Dock är jag inte alls redo för en ny vecka, så ska göra det bästa av den här söndagskvällen.

LÄNGTAR


Solen skiner och jag får massvis med vår- och sommarkänslor och var bara tvungen att öppna min sommargarderob och titta på kläderna. Den blåa jumpsuiten och färgglada klänningen är två favoriter som jag använt alldeles för lite. Ändring på det i år kanske?

BACK ON TRACK


Eller ja, nästan i alla fall! Ni anar inte hur sjuk jag vart, och allt bara kom på ett ögonblick. Sedan i tisdags har jag haft hög feber, min hals ska ni bara ha sett, såå svullen så jag inte har kunnat andas och jag har inte kunnat äta för det har inte funnits nån plats till att svälja + att jag har haft sjukt jävla förbannat ont också. Mest har jag legat och sovit, men tiden jag har vart vaken har jag typ gråtit och ätit alvedon. Till slut fick jag i alla fall en bedövande gele av läkarn så jag är på bättringsvägen nu! :)

Fick hem två tidningar i torsdags också som jag inte ens börjat läsa, jag har till och med vart för sjuk för att läsa tidningar. Så eftersom kvällens festplaner inte blir av för mig får jag sysselsätta mig med läsning om vårens mode och massvis med avsnitt Gossip Girl. Men det låter inte så illa det heller va? :)

SLEEP TIGHT

Tänkte bara säga att jag ligger nerbäddad i sängen under tonvis med täcken och fryser ihjäl, skaplig halsonda och feber har jag också. Så det är anledningen att jag inte orkar blogga just nu. Ta hand om er!


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN


Hade en riktigt grym lördag med Dream Team då vi körde ytterligare en utgång! I vanlig ordning började vi hos Fanny, fortsatte mot Blue Moon Bar och avslutade med donken haha. Sov hos Fanny och på förmiddagen låg vi i solen på hennes terass innan vi mötte Jessica för en sallad på Kajens. mums

TORSDAGS UTGÅNG


Blev en spontan utgång igår med dessa brudar. Började hos Fanny, fortsatte vidare mot BMB och avslutade kvällen med en meny på donken. Kom in till Fanny vid tre och somnade kort där efter. En mycket bra kväll med andra ord! Love u

SKÄRTORSDAG

Hej alla läsare, jag försöker bli bättre med uppdateringen men det är svårt när man inte har så mycket att skriva om. Kollar långt tillbaka i arkiven på mina favoritbloggar för att hitta inspiration men det är så svårt att föra över det till "mig-form"

Om ni vill veta vad jag haft för mig i alla fall så har jag vart och jobbat idag och chefen kom med två jättestora påskägg fyllda med godis (som tur var så var det inte sånt godis jag gillar speciellt mycket så kommer nog inte plocka i ägget hela tiden som förra året hehe;)) Igår låg jag och sov i princip hela eftermiddagen och så mötte jag upp en jobbarkompis för ett tungt spinningpass. Så det var väl det!

PÅ MIN ÖNSKELISTA


Bikinitopp- Net-a-porter // Nagellack - Dior // Jeansshorts - H&M


18:48 MONDAY


Våriga naglar: Check!

Nu ska jag byta om, fylla vattenflaskan och snöra på skorna och sticka iväg på ett träningspass!


BLACK LACE DRESS


Har hunnit med endel shopping den senaste tiden också men inte visat er nåt. Först ut är en svart klänning jag fick med mig från Stockholm i lördags, älskar att den har spets upptill och en liten dragkedja där bak. Tänker matcha den till brunbrända ben i sommar och kanske ett par färgglada(?) klackar! Den kommer från Mango och kostar 299:-

THE PERFECT BAG


På bilden ovan ser ni min nya väska från MQ som är helt perfekt och lagom stor då den rymmer allt från träningskläder, lättare packning vid övernattningar och skolböckerna jag kommer bära på i höst.  

Spenderade några timmar med mina underbara tjejer på Café Gränden med en fika och tjejsnack. Innan det var jag ute på en löprunda och nu sitter jag bara och slösurfar. En bra dag med andra ord. Nu tänker jag fortsätta ta det lugnt innan det är dags för sängen. Sköt om er!