MICHAEL KORS

 
Hej på er! Ville bara titta in och tipsa lite om Michael Kors som är en av mina favoritdesigners, ni vet han som sitter i juryn i Project Runway och designar så sjukt snygga väskor har faktiskt kläder och acessoarer för alla plånböcker. Själv har jag redan en liten samling beståendes av en klocka, en klänning och en väska och de två senaste tillskotten är ett par shorts och en snygg jacka jag köpte i NY. Så vill ni känna er snygga och lite lyxiga i designerkläder som inte kostar hela skjortan så kolla in hans hemsida. 

VYKORT FRÅN VECKAN SOM GÅTT

Times Square kvällstid
 
 Vi hälsade på sjölejon, pingviner, isbjörnar och apor på Central Park Zoo 
 
Beautiful view tvärs över Manhattan
 
Flatiron building
 
Strosade runt i vackra Central Park
 
Magnifika vyer från Top Of The Rock
 
Ett fartfyllt Times Square
 
Det har gått mer än en vecka sedan vi tog flyget på Arlanda för att än en gång besöka underbara NYC. Har ni inte vart där så får ni ta och åka dit!! Att själva resan dit och boende kan vara dyrt är det absolut värt, och det jämnar ut sig rätt mycket då maten och shoppingen är billig. På bilderna ovan ser ni vad jag och min sambo har haft för oss under veckans gång. Förutom det har vi besökt SOHO, shoppat loss på Macys, druckit en eller två caramel frappuccinos för mycket och gjort endel designer-kap på Fifth Avenue. Vi har promenerat så fötterna värkte i både stekande sol och ösande regn så vädret har vart växlande, men till största del bra. Vi har fotat så vi fått träningsvärk i fingrarna och jag har hållt i en stor, läskig men samtidigt söt ödla. Skulle nog kunna rabbla upp hundra fler saker som vi gjort men jag säger bara en sak, ÅK till New York!! Och fast ni har vart där ÅK IGEN!
 
 
Något annat jag älskar att alla tjejer är så fabulous också och klär upp sig när de shoppar! Klänning och klackskor.. Jag vill också!! Vi svenskar är så tråkiga när det gäller det.. här går vi runt med fula converse och hoodtröjor. Alltså misstolka mig rätt, det är ju inte fult fult utan bara en casual klädsel, men jämför det med en snygg enkel vardagsklänning, med en smalt skärp i midjan och ett par lagom höga klackar, eller fina sandaler eller ballerinas på en shoppingrunda skulle bara kännas så mycket roligare. Håller ni inte med? I september förra året när Robin och jag var i New York åkte vi dit under fashion week, och kan ni tänka er då alla klänningar mitt på dagen? Och jag sa till mig själv att när jag kommer hem till sverige igen ska jag strunta i all casual klädsel, jag ska också se ut så här när jag går på stan, men så blev det aldrig för på något sätt är det någon spärr som säger stick inte ut för mycket. Man blir helt enkelt för bekväm i att se ut som alla andra. Så tråkigt. Jag tänker starta en klänningsmaffia.. vem vill vara med?? :)

SOMMARLOV & STORSTÄDNING

Ja nu har jag sommarlov igen för första gången på 3 år typ? Om man räknar att man har sommarlov på högskolan.. ska ju jobba hela sommaren men i alla fall så känns det skönt, och roligt att få säga att man har sommarlov haha. Efter att man tog studenten har ju sommaren bara liksom kommit och inget mer med det liksom. Känns lite speciellt haha :) Hade ju sista tentan nu imorse, det känns som att det gick bra så får hoppas på det. Förra gången fick jag ju nästan full pott. Hur som helst så inviger jag sommarlovet med världens storstädning av både lägenheten och balkongen som jag redan har skurat rent från allt äckligt pollen. Har ju inte haft tid att städa på grund av allt plugg men nu så. Imorgon ska jag jobba, på fredag är det min fina systers tur att ta studenten så då blir det massor av firande för henne och sedan tar Robin och jag en veckas semester och åker till New York. Åååh så härligt. Från och med idag, 5 juni fram till den 2 september så har jag ingen skola, inget plugg, vilken frihet.. Det är tre långa månader, som förhoppningsvis kommer vara fyllda utav stekheta dagar, långa varma nätter, vänner, stränder, bara ben, sol, bad, glass, sallad på uteserveringar och bara njuta av livet.. när man är ledig från jobbet då vill säga. hihi 

-


Hola, har ju inte tid att blogga nå mer som ni kanske märkt, men skolan tar mycket tid, den senaste månaden har vi läst anatomi och fysiologi, väldigt intressant, men omfattande. Tenta imorgon i alla fall och sedan är det sommarlov fram till andra september yay. Eller ja, lov och lov.. ska ju jobba nästan hela sommaren men en sväng till New York blir det i alla fall och sen får vi se om det bär av nån annanstans också :)