FREDAG EFTERMIDDAG

Vaknade nyss efter en ca 20 min powernap i soffan. Kort men skönt. Sitter just nu och dricker kaffe och äter lite mellanmål. Jobbar 16-21:30 ikväll, imorse var jag på gymmet, sedan handlade jag direkt efter det och sen ungefär 9:30 - 14 har jag haft fullt upp med plugg, galet seg nu bara men gillar ändå produktiva dagar. Jobbar även hela dagen i morgon men på söndag är jag ledig och då planerar jag att inte röra en bok. Söndagar är heliga och då ska man ladda batterierna inför kommande vecka. Puss

TORSDAG

Hej soliga torsdag! Idag är jag bara allmänt jätteglad, lite trött bara men det är jag jämt känns det som haha. Har varken skola eller jobb idag så det känns också ganska skönt, men har ändå ganska mycket jag behöver läsa här hemma så tänkte försöka jobba undan det mesta idag faktiskt:) Men inte riktigt än för nu sitter jag i träningskläderna och ska alldeles strax ta en promenad till gymmet. Tänkte utmana mig själv lite med att springa på löpbandet. Att springa är min absolut sämsta gren, det går bara inte. Allt annat har jag självdiciplin och uthållighet med när det blir jobbigt men springa slutar jag med på en gång. Men tänkte försöka ändra på de:) 

THROWBACK SUMMER 2012

HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN

Högst upp på önskelistan inför vårens mode-måsten är en kavaj från Morris och ett par Chanel espadrilles. Åh Måste ha!

TORSDAG

Goddag på er! Solen skiner och jag har ägnat förmiddagen åt plugg, men är långt ifrån klar ändå haha. Men jag tycker att det är så roligt och intressant, jag ser verkligen fram emot att bli sjuksköterska! Jag längtar verkligen. Var ju inne så mycket på ekonomi förut utan att jag egentligen visste vad det riktig handlade om, ville ha ett bra jobb där man får klä sig snyggt och se professionell ut men tack vare att jag jobbat som vårdbiträde i två år så har det hjälpt mig att inse vad jag verkligen vill göra i livet. Att arbeta med att hjälpa andra är faktiskt riktigt roligt, och man får så mycket tillbaka, och tack vare att jag fått samarbeta rätt mycket med sjuksköterskor inom äldrevården har det också ökat mitt intresse. Sjuksköterskor som vart riktigt bra, som inspirerat mig till att vilja bli likadan, samtidigt som det funnits rent ut sagt hemska och oförstående som man insett att sådana människor har ingenting med dessa yrken att göra egentligen. Bort med den och in med mig istället som kan göra det mycket mycket bättre. Nej, klä mig snyggt får jag göra på fritiden. Jag vill ha vita pösiga byxor och tröja, uppsatt hår, stetoskop runt halsen och en brosch där de står Legitimerad Sjuksköterska. Åh vad roligt!! 

6 MARS

Snygga Sofie