ONSDAG

Är hundvakt hos svärföräldrarna idag med, har precis kommit hem efter en lunch på stan med min pojkvän som jobbar här i Eskilstuna. Så nu är Charlie och jag ute och leker lite i solen:) ne nu börjar jag bli kaffesugen så får fixa några koppar.

Surfade förresten runt lite på mobilen och hittade denna underbara blus från Zara, blev kär i den... 399:-


CHRISTIAN DIOR

Jag har så snälla svärföräldrar, fick ett Diorlack för jag satt hundvakt åt deras Charlie, vart jätteglad, så tusen tack! Nu sitter jag hos älskling och dricker kaffe, han är på jobbet och jag ska också iväg om några timmar. Puss


RAINY TUESDAY

Det är återigen en regning dag ute, just nu ligger jag i soffan och dricker kaffe och gosar med katten, ska fixa mig och åka iväg om ett tag, ska iväg på ett litet möte och lämna lite papper oså. Senare i eftermiddag åker jag hem till min pojkvän, det här är i princip den enda lediga kvällen den här veckan, resten kommer bestå utav jobb hela veckan ut.

MORE SHOES


HIGH HEELS

Scorett 499:-

FÖRSTA AUGUSTI

Som vanligt var det femtontusen år sedan jag skrev, men veckan har rullat på som vanligt ungefär. Pojkvän åkte iväg till Belgien på festival så jag har jobbat och vart lite ensam (haha) ne men i fredags bjöd jag över hela mitt tjejgäng till lägenheten och vi åt och drack och festa till det lite och fortsatte mot bmb. Mycket lyckad kväll vill jag säga:) Hämtade robin från skavsta i måndags, åkte hem till mig och myste med han hela dagen och natten och spenderade gårdagen hos honom. Var ner på stan en vända och åt kinamat och tog en spontan shoppingrunda. Fick hem ett par assnygga byxor från MQ, ska fixa en bild och visa er senare och även ett par heels har fått flytta in i min garderob. Idag blir det kvällsjobb, pussheej:)