NYTT:)


I like:)

LOOK AT THE STARS

Look how they shine for you


Hola folket! Har inte gjort mycket idag, chillat för det mesta, vart iväg på ett pyttelitet möte och sedan har jag shoppat lite åt mig själv. Fick bli en tunn stickad, glittrig tröja. Visar er senare! Sitter och funderar om jag skulle träna något ikväll. Vi får se:)


11:44 TISDAG


Hehe jag ska sluta använda Instagram! Nångång... 

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, min mage kurrar. Blir stuvade makaroner med falukorv. mumsis. Klockan ett ska jag iväg och jobba lite och slutar halv tio så blir nog inge mer bloggande idag. Men ha en fin dag, kram på er!

WORK OUT


Snart dags att knyta skorna och dra iväg för ett träningspass. Vattenflaskan är fylld och hörlurarna i. Får se om jag bloggar något när jag kommer hem igen eller om det blir imorgon. Hur som helst så längtar jag tills jag kommer hem och får ta en lång varm dusch och lägga mig i min renbäddade säng med mjuka manglade lakan. Snacka om att få sova gott då! Puss:)

BREAKFAST


God morgon läsare, hoppas allt är bra med er, jag är på bättre humör idag än igår i alla fall så det är skönt:) Sitter och kikar lite på My Life As Liz och äter frukost, hällde i lite kanel i müsslin så det blev en lite juligare smak hihi. Ska väl ta och städa lite och så får vi se om jag sticker iväg och tränar lite ikväll. Kisses 

SURPUPPA:(

Haft världens sämsta dag så jag borde inte ens ha klivit upp ur sängen. Var ganska glad till en början, drack mitt underbara morgonkaffe oså, men sen hände något och jag blev bara allmänt irriterad på allt och alla. usch hatar när de blir så. Sov ett tag och vaknade vid kl 19, åt lite mat men kändes väl inte direkt bättre. Aja, tar nya tag imorn i alla fall. Puss på er


JAG BEHÖVER DIG, KOM HIT OCH RÖR OM


Råchillar-dag idag, adventsstädade lite på förmiddagen och gjorde det fint, men efter det har jag bara legat i soffan med mina mjukisar och degat och har inte planerat att göra något annat heller. Melissa Horns fina stämma strömmar ur högtalarna just nu, men kom på att jag missade torsdagens avsnitt av Elsas Värld så ska väl klicka mig in på TV3play och kika på de:)


14:13 LÖRDAG


Skön värk jag har i fötterna idag men det är det värt säger jag bara! Gårkvällen började på Pitchers med Fanny och Jessica, träffade även Malin och Annica där, längesen:)<3 Vid halv elva trodde vi att det skulle vara lagom och ställa oss i kön till pluto för att hinna komma in gratis. Men stod där i 20 min och rörde oss bara nån meter. Så vi sket i det och tänkte att vi gör ett försök att komma in på Blue Moon Bar (brukar vara lite svårt om man inte är tillräckligt gammal) Men vi hängde på ett gäng Göteborgare som var några år äldre än oss och visst fick vi komma in. Det blev en riktigt lyckad kväll! Tack Fanny och Jessica. Tack göteborgarna och tack vakten för att du var snäll:)

HA EN FIN FREDAG


Jag sticker ut och dansar med några vänner:) Puss

16:05 FRIDAY


Blev övertid två timmar så bloggandet blev lite försenat:) Men nu sitter jag här i alla fall med min kopp kaffe. Helgen kunde inte komma lägligare då jag är ganska trött så ska bara lägga mig och vila ett tag för att sedan duscha och fixa mig för kvällen. Blir utgång med mina fina tjejor Fanny och Jessica ska bli svinkul minns inte när jag stod på ett dansgolv och shejkade sist:) Höres:*

21:26 KVÄLLSMYS


Dessa två ljuslyktorna pryder mitt sängbord och ökar mysfaktorn massor. Fina va?:) 53:- st

Träningen gick asbra, kom hem, duschade och åt lite skorpor och nu ligger jag i sängen och är iskall från topp till tå:(( Får försöka värma mig och börja sova snart så jag orkar jobba imorn:) Kort dag i alla fall, bara till ett så då hörs vi efter det. Godnatt!

17:20 TORSDAG

Hej på er, sitter i träningskläderna nu och äter i all hast, ska väl ta det lite lugnt så jag inte får håll sen:) Ska iväg och spinna och köra lite styrka. Nice. Vart på jobbet sen sju imorse och flängt runt överallt så skönt att träna bort allt och sedan bara varva ner och ta det lugnt:) Imorgon ska jag jobba halv åtta till ett. och utgång sen kanske? Visar sig imorn:)

Såg din kommentar Sofia, skönt att veta att du är en trogen bloggläsare vart än i världen du befinner dig:) Hoppas allt är superbra med dig och att vädret är underbart! Familjen hälsar tillbaka och hälsa Elin! Miss you bebe:*

08:50


Nyvaken Milla. Har ingen koll på veckodagarna, är det onsdag idag? Känns som torsdag.

God morgon bloggen! Sitter och kollar på vakna med the voice och äter frukost. Kaffe och rostat bröd haha mums.
Men ska väl bara se till så magen blir mätt sen ska jag fixa till mig lite och gå ut med vovven för halv elva ska jag jobba. Skönt med sovmorgon:) Slutar halv 4 i alla fall så vi hörs nog efter det:) Puss

PROJEKT PÅ G


Nu ska här fixas nytt i rummet. Ny fondvägg och soffa. Nya mattor, kuddar och plädar ska införskaffas. Lön på fredag, yay:)

STJÄRNKLART


Ingen har väl missat att stjärnmotiv börjar bli en stor trend och jag har plockat ut tre favoriter från fest, till vardag.
Ge miiig

MYSER I NOVEMBERMÖRKRET


Ligger i sängen med tända ljus runt omkring mig och bläddrar igenom de senaste uppdateringarna inom modevärlden.

19:55


Sådär, precis kommit tillbaka efter ett spinning+styrke pass. Jobbigt men känns bra nu och jag sitter och frossar fil med müssli. Blir bara måndagsmys resten av kvällen så vi hörs imorgon:)

13:46 MONDAY


Hej på er! Försökte blogga igår men det gick inte för jag var dötrött. Men nu har jag sovit en lång natt så är som en ny människa igen. Är ledig idag i alla fall, mycket skönt. Duschat, städat, fixat mig.. så nu ser jag ut som på bilderna ovan. Idag glider jag runt i en halvtransparent blus som jag har lånat av min syster. Nice:)

Ska väl dra ut på en promenad med doggen och sen blir det kaffe! Vi hörs senare:)

17:53 LÖRDAG

Sådär var ännu en jobbdag avklarad. Eller rättare sagt för en timme sen men i alla fall. Har ätit lite och druckit kaffe och nu håller jag på och fräschar till mig lite för att åka in till stan och träffa Fanny och Jessica över en mysig kvällsfika. Blir ingen sen kväll för har delad tur imorgon men nån timme sådär i alla fall:) Puss

I FEEL PRETTY


Jag är supernöjd med mitt hår. Känns tjockare också när det är helt avklippt utan massa uppklippning och så. I like it.

Nu sitter jag och äter smörgås och lite mjölk, ska ut och promenera med gullefia strax. Bebisen åker till USA på söndag i en hel månad. Kommer kännas tomt och jag behöver någon som kan vikariera för min bästis. Aja visade sig att jag ska jobba i kväll och hela helgen men inget mig emot:) Nu ska jag kila, puss

BREAKING DAWN<3


Igår så fick vi äntligen se älskade Edward på bioduken igen:') och snygg twilightmeny va? Ska dricka ur den där muggen varje daaag. Breaking Dawn pt 1 var verkligen sjukt bra och gullig på nåt sätt:) Hihi var helt skakis efter. Sen gick vi i alla fall och åt på Di Spagna men typiskt nog var det nåt fel på vår filetto verde så det smakade inge bra.. så då fick vi ny mat. Ville ju ha filetto:(


Och så här såg lilla jag ut igår, trots tre minusgrader stod jag ut med en kall fakeskinnjacka och tunn långkjol. Men äh, när man väl har bilen klarar man ju sig:D och om två timmar ska jag till frissan, tänkte klippa bort ungefär en sån bit kanske.

Nu ska jag äta frukost och se Elsas värld (ganska b serie men skitsamma:))


-


Hörs sen

12:18 ONSDAG


Idag är en sån där dag jag bara känner mig ful och smutsig och allt bara ser fel ut. Så det fick bli en fläta i nacken eftersom jag inte har orkat tvätta håret och ett halsband för att liva upp outfiten lite. Så nu känns det faktiskt bättre. Har vart ute på en runda med doggelito och precis ätit lite mat som inte var gott hehe så hunden fick det. Ska ta en kopp kaffe nu innan jag ska iväg och vara anhörigstödjare.

och eftersom gårdagen blev en latmaskdag med bullar, godis och massa bröd med baconost så tänkte jag dra ut på spåret och röra på fläsket lite senare ikväll:) Ciao

MORGONKAFFE + LÄSNING

Min förmiddagsunderhållning består utav att läsa kommentarer i rikemansbloggar, haha men shit.. rich people are jerks:o En tjej som skulle köpa en Hermès Birkin för 120 000 kr och alla kommentarer flödar från vanliga människor (och möjligtvis svinrika människor som ändå tycker att pengar kan läggas på något annat) och människor som lever i överflöd. Tyckte någon att en väska för 120 000 kronor var mycket så kom det massa påhopp om att man var från en lägre samhällsklass med begränsad ekonomi och att istället för att klaga på människor som har pengar skulle man förbättra sin egen ekonomiska ställning. Haha helt sjukt ju. Men kul att läsa hur olika folks åsikter kan vara:)


Skulle jag ha massa pengar som bara väntar på att bli spenderade skulle jag nog givetvis vilja ha en klassisk i svart eller brun men snyggt med rosa/röd också för att piffa upp en sommaroutfit till exempel:)

♥ LOVE IS ON THE WAY


Är så trött på det här håret jag har så på fredag har jag bokat tid hos frissan för en uppfräschning. Skulle vilja kapa av det ganska mycket men får se om jag vågar det när det väl är dags. Ne men två decimeter kortare vore nice. Det växer ju ändå ut igen:)

Nu vill jag ha kaffe:)

10:29 TISDAG


God morgon på er! Ligger i soffan med en kopp kaffe och Efter Tio på tv:) Igår hade jag fullt upp med något som kändes som världens längsta jobbdag, när jag väl kom hem tog jag lite mellanmål och försökte samla kraft för ett spinningpass som också kändes som den längsta och jobbigaste jag vart med om. Haha tung dag, var helt slut när jag kom hem. Men väl hemma myste jag med mamma i alla fall och kollade på Det Okända :)

Idag är jag ledig och hade inte tänkt göra något speciellt. Imorgon ska jag vara anhörigstödjare och på torsdag ska jag på möte och efter det blir det Breaking Dawn med tjejerna yay:)

14:05 SUNNY SUNDAY

Usch vad tråkigt allt har blivit, har inget att blogga om och inga bilder att lägga upp. Hatar inlägg utan bilder, blir inte lika kul då. (Inget illa menat till er som bara brukar ha text, tycker i alla fall att min blogg blir roligare med lite färg:)) Men nu får det väl bli så ändå.

Hur som helst, är hemma på min 3 timmars paus. Klockan fyra ska jag tillbaka igen och jobba kväll, nice:) Har haft lite farsdagsfika med kaffe och tårta, gottgott. Solen skiner och jag sitter och funderar om jag ska vara alert och ta en liten promenad eller om jag ska lata mig i soffan haha. Imorgon blir det ännu en jobbdag med spinning+styrka efteråt. Puss och kram:)

I AM TITANIUM


Deppkväll.. borde lägga mig.

19:10 LÖRDAG


Hej på er, har kurat ner mig under en filt med datorn i knät för att försöka värma mig. Min eftermiddag har spenderats i ishallen på lillebrors match där de spöade Örebro med 8-1. Duttiga grabbar:) Och sen åkte jag mamma och syster till Ica Maxi en sväng så har precis kommit hem. Ska bara lördagsmysa en massa nu för imorgon har jag delad tur vilket innebär 11 timmars jobb:) Men det är nice det!


+++++

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Ja, alltid!

HAR DU BRA KONDITION:
nää haha

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Kaffesugen

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
svart

KAN DU LAGA MAT:
jadå, när jag orkar:)

VAD PLUGGAR DU:
Pluggade ekonomi

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Ibland blir jag söt:)

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Igår när det var reklam på TV om när djur far illa.. grät hysteriskt:(

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
nej..

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Jovars, jobbade oså:)

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:

Kaffe såklart!

ÄR DU NYTTIG:
Ganska så :) Men sen unnar jag mig godsaker ganska ofta, men i lagom mängd.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Japp haft jobb i 9 månader nu, ganska nice:)

ÄR DU BLYG:

det är olika

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
kvart i tio

JAG SOVER:
på rygg

VAD SA DU SENAST?
haha ah

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?

Ja, peace and loveJ<3

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
ingen

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
en utomlandsresa/resa till ullared

HAR DU SNYGGA SKOR:
Ja det tycker jag väl

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Wtf snö?!

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
japp

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
nepp

HAR DU KÖRKORT:
Japp:)

ÄR DU ENSAM NU:
Nix

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Inget, veckan är snart slut

 


TILL MIN SYSTER EVELINA


Som tycker att min blogg har blivit tråkig. Så jag frågade henne vad jag ska göra för att få den rolig igen.
"Skriv ett inlägg om mig då:)" fick jag till svar. So here you go!

Evelina är två år yngre än mig, dvs 17 år. Hon kan säga repliker från varenda film i världen typ och älskar att kolla på TV kanalen E med alla kändisar med botox hit och dit. Hon är väldigt fabulous av sig och är grym på att fixa hår och lösögonfransar:) Sis loves you♥

GÅRDAGENS INKÖP


Eftersom det var halva priset igår på allt på Bik Bok så passade jag på att fynda lite. Hoodtröjan fick jag ge 150 för och kjolen 124 kr. Kap om något!

Nu ska jag dricka kaffe och städa lite innan jag ska jobba:) Kram på er

20:29 TORSDAG


Ojoj, haft fullt upp hela dagen. Började med en lunch på stan med Fanny och Jessica, åt vivaldi och satt och pratade. Vi vinkade hejdå till Fanny som skulle jobba så gick Jessica och jag på stan ett tag. -50% på allt på Bikbok idag så kom hem med en grå hoodtröja och en kjol, men tror jag får byta den för M var lite stor:( Var bara hem och vände och gick vidare till badhuset för ett spinning+styrke pass. Skönt! Och nu har jag precis ätit två varma mackor och sitter och inväntar lyxfällan:) På helgens schema står det jobb så ska se till att sova ordenltigt nu^^ Pusspuss

ÖNSKEOUTFIT

 


Pysslade ihop en liten outfit i brist på annat. Linne & Cuff - Weekday // Heels - Jeffrey Campbell & Zara

Ni ser väl också att jag har en ny header?:) Vet inte hur länge jag har kvar den eller om jag byter tillbaka. Gjorde den typ på måfå bara. Men ser väl okej ut:)

20:47 ONSDAG


Hej på er! Precis bytit om till mjukis, tänt ljus och myst ner mig i sängen med datorn i knät och här tänker jag ligga resten av kvällen. Har äntligen hittat lite ny läsning så kommer spendera min kväll på det. Tror det blir en liten fika med några vänner på stan imorgon och kanske ett spinning+styrke pass efter det:) Puss

BORED


Jag har världens tråkigaste liv. Btw så vill jag klippa av håret typ två decimeter om inte mer.


WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND


"There was a time I thought,
that you did everything right, no lies, no wrong,
Boy I must have been out of my mind"

15:41 TISDAG


Hola people, natten gick bra. Varvade jobb med kantarellsoppa hihi. Vaknade vid två ungefär så har fått i mig lite frukost/fika så börjar känna mig som människa igen:) Ska väl inte göra något speciellt idag heller, chilla med min chipspåse i sängen och glo på glee. Pusspuss

WORK


Ni nattugglor får ett tidsinställt inlägg under tiden jag är och jobbar! Hoppas ni andra sover sött så hörs vi när jag vaknar igen:) puss

15:57


Detta skulle jag vilja ha i min ägo just nu! Älskar metallic tröjor och BikBok hade Jeffrey Campbell imiterade skor för ca 500 kr tror jag? Tyvärr fanns de inga svarta kvar:( Hade vart så nice!

14:16 MÅNDAG


Hello sweeties, allt bra med er? Jag känner mig lite halvtrött men det går nog över när jag druckit lite kaffe och ätit ordentlig mat dessutom. Bara fått i mig en macka än så länge haha. Sov rätt länge idag och så har jag hunnit iväg ner till banken en sväng också:) Igår kväll så blev det lite jobb istället för städning så får göra det idag och vädra och byta lakan och så, men det blir bra för då kan jag lägga mig i en ren och fräsch säng när jag kommer hem imorgon bitti!:)

Och så måste jag hinna handla lite innan jag åker iväg också, sugen på kantarellsoppa och lite godis. Blir gott det. Vi hörs senare:)

12:23 SÖNDAG


Vid halv nio tiden igår kväll åkte jag, Becka och Sofia till Hemdal där det var fest av något slag. Men vi satt mest i soffan och chillade med trevliga människor. Kvällen avslutades redan vid halv tolv för jag blev illamående och helt skakig och det svartnade för ögonen och massa läskigt. Vi åkte till Mc Donalds och köpte Mc Flurry sen åkte vi hem.

Idag tänkte jag ta tag i lite städning och kanske gå ut och gå. Sen får jag försöka ställa om kroppen för morgondagens nattjobb. Var ju en månad sen sist ungefär så kommer ju kännas ovant.

16:17


Nu: kaffe

LAST NIGHT


I'm sexy and I know it!

Avslutar med en bild på födelsedagsbarnet:) Som ni ser var det en väldigt fin middag anna bjöd på. Tack och tack:)

IT GIRL


Så här ser jag ut ikväll och nu ska jag iväg och träffa mina damer för lite middag och födelsedagsfirande. Pusspuss


BREAKFAST IN BED


God morgon på er! Fick sova ut ordentligt i alla fall som jag ville, klockan är tio över tolv och jag har presis mumsat i mig min frukost. Så mysigt att ligga i sängen och äta ibland:) Trodde jag skulle ha världens träningsvärk idag, speciellt i armarna eftersom vi körde med hantlar men nix, det har jag icke! Däremot har jag ont i rumpan efter de hårda cykelsadlarna:( Feels like I've got bruises:(

Aja ligger här i sängen och råchillar med datorn och skön musik, deuces spelas just nu ur högtalarna, älskar den låten har inte hört den på tusen år. Kom bara på den när jag skrev bruises oså rimmar det haha:) Nu ska jag fortsätta mitt chillande. Ikväll ska vi till Anna för tjejmiddag. Vi hörs

20:53 TORSDAG


Ojoj, nu var det längesen jag skrev här! Har haft fullt upp de senaste dagarna med jobb och ärenden in till stan. Idag jobbade jag till halv 5 och så var det bara hem och äta en tallrik gröt och dricka kaffe, för klockan 6 gick Sofia och jag på spinning med styrka. Känns bra att träna lite:) Just nu är jag tröttare än allt och kommer verkligen somna gott. Inge jobb imorgon heller så förhoppningsvis får jag sova ut. Det skulle jag behöva:)

Nu tänker jag lata mig resten utav kvällen innan läggdags och måla naglarna kanske om jag orkar. Vi hörs imorgon igen!