AFTERNOON SHOPPING

Hela eftermiddagen spenderades i nya shoppingcentret på Erikslund med syster och kusin. Var ju tänkt att jag bara skulle fönstershoppa, men som vanligt är ju inte det riktigt min grej så kom hem med lite nytt och fint. Men nu måste jag spara lite så jag har pengar när vi åker till Stockholm om två veckor:) Visar vad jag köpte imorgon. Nu tänker jag städa. Kisses

10:04 YOU CAN'T BUY HAPPINESS


I tried, it didn't work. Yay min kamera e lagad så nu kan jag bomba med massa bilder igen:) Med bra kvalle o allt! Jag har inte tid att sitta här för måste klä på mig och gå ut med hunden och röra mig mot stan om ungefär en timme. Uppdaterar mer sen, sköt om er babes!

...

Ursäkta att min blogg är så tråkig. Nu ska jag sova♥

All the things you said, they were never true

Hej babes, mötet gick jättebra och jag kan säga att jag är glad att mamma och pappa lärde mig finska, det lönade sig i slutändan haha:) Ska väl fixa lite lunch och kaffe snart och ta bort nagellacket innan jag sticker iväg på work:) Imorgon blir de jobb hela dagen och tjejmiddag på kvällen? Girls? Kommer vi fram till något?:)

.


Waiting is painful, forgetting is painful, but not knowing witch to do is the worst kind of suffering.

Go'kvällers, allt bra med er? Jag är tröttare än allt, ska nog lägga mig i sängen snart. Kommer somna som en klubbad säl. Och imorgon är jag till och med så vuxen att jag ska på möte:))

12:33

H-u-v-u-d-v-ä-r-k... dricka massa liter kaffe oså tagga jobb:)

16:07 You're so yesterday

Nya converse, älskar spontanköp. Btw så är jag helt fast i Pretty Little Liars därav utebliven uppdatering. Längtar till i morgon hih

KNITTED

Säg mig, varför är det bara Victoria Törnegren som passar i outfits som dessa två? Så stilrent, så enkelt. Gotta love it♥

I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG BABY

Lockigt och fint, om ett tag bär det iväg mot farmor o farfar:) Fick ett oväntat men roligt samtal för ett tag sen. Kanske berättar mer om det sen. Pussen

14:10 FREDAG

En solig, men kall höstdag som denna så glider jag runt i en helsvart outfit. Matchar favorit jeansen med mammas mysiga poncho tillsammans med bruna boots och vinrött nagellack. Senare ska jag iväg och fira min gulle-farfar som fyller år:)

"HEY SKINNY BITCHES.. AND BETTY"


22:23 ORANGE

Från Topshop

"FASHION WEEK IS EVERY WEEK"

Love this girl! Pyser iväg på work nu. Kisses

22:03 Friday night with my girls


Sofias bilder


SUMMER OF 69

Nu har jag ångest. Vill inte ha en lång, kall och mörk vinter:( Summer is the shit♥♥
Dagens humör: Neutral typ?
Dagens mående: Bra, lite huvudvärk
Dagens borde: Städa lite
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: none
Dagens kläder: Mjukis tröja + trosor
Dagens planer: work
Dagens materiella vill ha: Ny mobil
Dagens fundering: Allt om honom as usual
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Kunde inte worka tidigare
Dagens längtan: han
Dagens låt: Inga kläder

11:01 Baby you're a challenge, let's explore your talent

Jag älskar att vara ledig när det regnar (om det inte är sommar då) Och en regnig måndag som denna så ligger jag i sängen och chillar järnet med en kopp kaffe och Ugly Betty på tv. Gotta love lazy days.

18:36 Love me, baby treat me right



13:29 Fredagens Vimmel

fräscha?
Aja är bara hemma på rasten lite, åker tillbaka om en halvtimme och sen är mina 6/6 arbetsdagar avklarade. Imorgon ska jag sova ut. kanske.. Vi hörs senare babes!

10:53 Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför

Lite depp idag men det är bara att bita ihop. There's too much going on in my head. Ajjaaa, nog om de.. tänkte umgås med min vän kaffekoppen innan jag ska jobba vid kl 16. Gårkvällen var nog den grymmaste jag vart med om på länge. Jag hade så otroligt roligt med mina tjejer. Jag är så tacksam över att jag har er! Vid halv 8 sprang jag och Fia upp till Lovan där Becka redan var på plats oså kunde förfesten börja. Fixa oss lite och körde massa roliga kortspel (och jag hade verkligen inte turen med mig haha) Mötte upp Neveen och tog bussen till stan. Köade utanför poco loco i hundra år, oså orkade vi inte stå där längre för vi verkade inte få komma in på ett bra tag. Aja så då gick vi mot Pluto istället och shejkade loss där och avslutade kvällen med lilla menyn på mc donalds.
Nu; mer kaffe, dusch & städ kanske(?)

16:55 Friday

Dagens humör: Glad men väldigt trött
Dagens mående: Bara bra (fortfarande trött)
Dagens borde: Äta och ta en powernap kanske, men det hinner jag nog inte.
Dagens frisyr: Eftersom dagen har spenderats på jobbet har jag haft hästsvans all day long.
Dagens smink: Inget alls (än så länge)
Dagens klädsel: Jobbarkläder. Annars myskläder:)
Dagens planer: Ut med tjejerna och parta
Dagens materiella vill ha: Ett par kilklackar
Dagens fundering: hur jag ska orka med kvällen när jag e så trött. (Men taggad är jag så tro inget annat)
Dagens beroende: Tuggummi och KAFFE
Dagens tråkigaste: haha de kan jag inte nämna här:) Men bortsätt från det så tror jag inte det har hänt nå tråkigt.
Dagens längtan: Mina pinglor
Dagens låt: Call your girlfriend

21:06 Inspiration

Bildkälla

19:35 Love


11:45 Look for the girl with the broken smile

Jag har insett att det här med polokragar kan vara rätt snyggt:) Gjorde ihop ett litet kollage i alla fall som jag tänkte dela med mig av innan jag sticker på eftermiddags-jobb. (och min blogg e sjukt tråkig now a days, måste fixa kamera o ny design kanske.. hojta till om ni har några ideer) puss.

21:41 My new necklace

Föll genast för det här halsbandet från Gina tricot och det blev mitt för 129:-
Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter.. usch, måste gå och lägga mig direkt. Hoppas jag somnar på en gång också, igår låg jag och vred och vände mig till halv ett. Sweet dreams babes♥

17:59 I don't know how to be someone that you would miss

Nu sitter jag och dricker kaffe igen. (mitt liv typ) Kom hem från stan ett liet tag sen där jag lunchade på Jensen med Jessica och Fanny. Inte sett dem på år och dar så det var väldigt trevligt och prata om allt som hänt. Efter det mötte jag upp syster på stan och gick runt och kikade lite. Fick med mig ett halsband och ett gulligt hårband, jag fortsätter på den trenden liksom förra året:))
Fyfasiken vilken storm det är ute också, man höll ju på att blåsa bort:O Såg att ett träd hade fallit ner över cykelbanan under tiden jag var i stan för det låg inte där när jag gick mot bussen. Scary. Aja ikväll ska jag bara chilla, imorgon blir det kanske lite boxning efter jobbet. Är ju inte direkt världens mest vältränade men nån gång ska man väl komma igång:)

10:43 Tuesday

Sitter i soffan och myser med kaffe (som vanligt hehe) usch, vilket höstväder det är ute idag.. Ska väl snart börja fixa i ordning mig lite och gå ut med vovsingen en snabbis innan jag beger mig mot stan:) Vi hörs sen sötisar.

22:35 You may tire of me as our december sun is setting

Inte vart på blogghumör idag, men delar med mig utav en fin låt i alla fall. Enjoy♥♥

Nashi Argan

Är en olja för håret som ger näring, mjukar upp och reparerar hårstråna. Det ger tunnt hår volym och inte nog med det så doftar det gudomligt som är ett stort plus. 259:- lite dyrt kan man tycka, men helt klart värt pengarna! (+ att flaskan är rätt stor) Finns nog på de flesta frisörsalongerna!
(och nej, håret blir inte ett dugg fett eller äckligt av att ha olja i det som man kanske tror:))

+++++


17:22 Friday

Hey babes! Hann aldrig blogga igår, var bara hemma och vände. Böt tröja och satte på lite rouge på kinderna. Hade middag och tjejkväll hos Angelica. Kom väl hem ungefär halv tolv och klockan 7 i morse behövde dom mig på jobbet så det var bara att skynda iväg. Nu har jag i alla fall kommit hem och varvat ner, mamma och pappa hade köpt hem spicy. nomnom. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske gå ut och motionera lite. Imorgon nalkas det utgång i thiiink:) Pusshej

Hey there sugar baby♥♥


22:21

haha söta.
A: Vi är i.. vart är vi?
K: Östersund.
A: Vi är i Östersund och Kenza bloggar..


18:15 Seize the day

Efter jobbet så knatade jag iväg till frissan och två timmar senare kom jag ut ungefär så här! Jättesvårt att visa skillnaden på bild, men håret är lite ljusare, lite kortare och mycket mycket fräschare:) I love it! Köpte med mig lite oljor till håret också som doftar underbart. Kanske visar er sen :) puss

20:59

Hit me one more time it’s so amazing
How you shook my world and flipped it upside down
You’re the only one who ever drove me crazy
'cause you know me inside out

18:26 She used to be herself, who the hell is she now?

Ojoj, mycket egobilder nu..
Sitter i soffan och mår dåligt, fick nå migränaktigt på jobbet.. blä. Skulle vilja sova lite men sover jag nu kommer jag aldrig kunna somna om ikväll sen. Aja, blir väl sitta framför tvn och chilla:) Imorgon blire jobb + frissan. yay.

13:16 Every night she cries, and dies a little more each time

Hello sweeties, sitter med kaffekoppen i högsta hugg och taggar inför jobb:) Hörs ikväll eller imorgon, puss:*


22:24 Do you even understand, I have to let go of your hand

Undrar vad som hände med mitt fotograferande? Jag var ju helt okej bra. Aja sämst kvalle på bilderna nu.
Kinda miss it. Men försöker jag ens hålla i en kamera nu blire snett och fucked up. Kul att kolla tillbaka på min gamla blogg och med alla foton och minnen.

18:28 Det var han som ville kyssa mig

Tråk lördag.. käkat godis och kollat film hela dagen och lär väl fortsätta med det. Eller ja, nu är ju godiset slut så blir väl bara film då:) Älskar verkligen allt och alla just nu... faktiskt:)))))))♥♥♥

10.35 White Blazer

Ber om ursäkt för dessa suddiga bilder, men detta är vad jag fick med mig hem igår i alla fall.
Vit kavaj 100:- (orginalpriset var 500!!) Armband 100:- Vila

20:03 All the things you said, they were never true

Precis hemkommen från stan. Blev mat på vivaldi med mina efterlängtade tjejer och efter det strosade vi runt lite. Var ju meningen att jag inte skulle köpa nånting men självklart kunde jag inte låta bli så det blev lite minishopping i alla fall. Fick med mig en vit kavaj från vila för endast 100 kr. Kaaap! och ett armband, även det kostade 100 kr. Visar er mina inköp senare:) Ovan ser ni dagens också, favorit tröjan och nya skorna var på! Resten av kvällen spenderas nog med en film eller nåt:) Pusshej

13:16 Boys want sex, girls want attention

Tjenis, sov länge idag, till halv tolv närmare bestämt. Blev frulle & promenix med hunden och alldeles snart kommer mamma hem så då sticker jag och fia på en motionsrunda:) Efter det blir det dusch och fix sedan käk på stan med fina vänner. Uppdaterar mer sen kanske, pusshej