EN LITEN ÅSIKT BARA


Visst vet jag att dagens ungar är bortskämda och får i princip allt de pekar på. Men jag blev förvånad när tre små spöken kom och plingade på dörren och lekte bus eller godis. Tyvärr var godiset slut, så då frågade dom om dom inte kunde få något annat. Så tog fram plånboken och gav dem några kronor var, men då fick jag klagomål över att det var för lite! Give me a break!
(Jag visste inte ens vad jag skulle svara till dom för jag har aldrig vart med om att man går till främmande människor och tigger på det där viset) 
Kan man inte uppfostra sina barn och tala om för dom att tacka och bocka för det dom får och absolut inte klaga och tigga om mer?

Självklart tycker jag att barnen ska få klä ut sig och gå ut och be om godis. Men finns det inte så kan dom väl acceptera svaret eller det som ges (i det här fallet lite småmynt) Uppfostra era barn! Just sayn'


18:54 MÅNDAG


Haft en supermysig dag idag med syster och kusin som spenderats på shoppingcentret. Kom hem med en skjorta och lite nytt smink:) och två supergulliga örngott från ica maxi hihi. Och jag har typ ätit som aldrig förr, kinamat, fika, kebabtallrik och nu glass.. tejpa för min mun någon? Och nu kom jag på mig själv att sitta och äta på smågodis(!!!)

Nog om det nu, ska ta det lugnt med nån film eller så, imorgon blir det jobb igen:)

LEAP YEAR


Kanske bara är jag som är segast som varken sett eller hört om den, men såg den på en filmkanal här om veckan. Supermysig kärleksfilm + att den va rolig:) och observera att jag är den mest kritiska människan som finns när det kommer till filmer. Speciellt kärleksfilmer. Men den här tycker jag om. See it!

Btw.. e jag dryg när jag uppdaterar typ 5e gången idag haha?

JAG HAR KÄNSLOR UTAN UPPEHÅLL


Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat mellan och det är bra.
Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

17:26


Fick nå ryck och började storstäda mitt rum, fan vad skit man kan samla på sig. och jag är expert på att "gömma" saker jag inte orkar göra mig av med, speciellt bakom min soffa. Så nu flyttade jag på den så det inte går att ha något bakom den(y) Men nu är det rent och fint igen:) Borde rensa bland kläderna också, men det orkar jag inte idag. Nu tänker jag bara lata mig resten av kvällen med mitt godis. Jag älskar hallonmumrikar, mumsis!♥

.


12:57 SÖNDAG


Så här såg det ut när jag, Jessica och Fanny hade taco-kväll hos Fanny igår. Satt vid bordet och pratade i timmar om allt och inget. Supermysigt var det:)  

Idag är det söndag och det är en sån dag då jag bara skulle vilja ligga i sängen med en hög tidningar att läsa och en chokladkaka att äta på. Tyvärr så har jag varken choklad eller olästa tidningar..

TWILIGHT FAN EVENT


Dagen började med lunch och en sväng in på NK.


Red Carpet. Carolina Af Ugglas och Barnprograms Eva nånting:)


I väntan. Knappen och Hakim var värdar och under de två(?) första timmarna bjöds det på musikunderhållning, smygtittar på Breaking Dawn Part 1 och dåliga skämt haha:)


Frågestunden:) Dock filmade jag mest då så jag kan höra hans fina röst om och om igen:')


okej det var det de, inte så kul med iPhone bilder men orkade inte släpa på systemis:( Men bättre än ingenting är det ju! Detta lever jag länge på♥

11:49 LÖRDAG


Hej på er! Urusel uppdatering men har haft fullt upp de senaste dagarna. I torsdags var mina underbara tjejer hemma hos mig, Sofia och jag hade gjort lite sallad och så kollade vi på Twilightfilmerna för att tagga lite! Och igår tog vi tåget till Stockholm, var framme vid ett, lunchade, gick på stan och spanade efter kändisar. Vid fyra tog vi tunnelbanan mot Hovet där skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene skulle befinna sig.

När vi kom in ställde vi oss lite vid sidan av pressen och kollade när de fotade svenska skådespelare, sångare och programledare som var där med sina barn och gick på röda mattan. Roligt:)

När Rob och Ashley kom ut gick de förbi alla lyckliga ungar med vip och gav dem autografer och fotade med dom och sen hade dom en liten frågestund där fansen hade ställt frågor som dom svarade på.
Hihi, och en sak till... JAG HAR ANDATS SAMMA LUFT SOM ROBERT PATTINSON(A)♥♥♥♥

Aja lägger upp lite bilder sen i alla fall, och ikväll åker jag till stan och har tjejkväll med Fanny och Jessica:)

PÄLS+STICKAT


Det ni fick se en smygtitt på var den här stickade västen men päls framtill. Den kommer ifrån H&M och kostar ynka 199:- catch. Men sen är det ju det att jag inte är helt 100% på den eftersom den är lite stor och det syns att jag inte "fyller ut" den riktigt så att säga. Hade i alla fall tänkt matcha den med en svart eller vit polotröja, svarta jeans och boots. Får ni samma bild i huvudet som jag? Snyggt skulle jag vilja säga!

Nu väntar jag på att Sofia ska komma, vi ska väl planera lite as usual, vi är såna planerare hon och jag:) haha ha det bra så länge så hörs vi ikväll kanske:*

SMYGTITT


Här får ni en smygtitt på vad som fick följa med mig hem idag. Jag är dock inte helt hundra om jag ska behålla den, provade den i affärn och tyckte den var okej, och köpte den för att testa hemma (är typ 3ggr så ful i provhytter, ser jämt bättre ut at home) vilket det också gjorde, men tyvärr visade den sig vara aningen för stor. Och medium var de minsta dem hade inne:( Så får se om jag behåller den eller inte. Kan visa bilder på hela plagget senare. Nu hungrar jag ihjäl! Foodtime♥♥

10:32 ONSDAG


Sitter i soffan och morgonmyser med frukost som består utav ost- och korvsmörgås, en tallrik kvarg med skivad frukt i och såklart mitt älskade kaffe:) TV:n står på i bakgrunden men hinner inte sitta här allt för länge för ska åka mot stan idag:) Min kreativa lilla hjärna har kommit på en grej också, så ska kolla om jag kan hitta en vit stenkruka och kolla lite vad de kostar, sen får vi se om jag kan få bilden i mitt huvud till en verklig bild:) Puss o kram

MILLA♥SUNN


Denna tjejen är g-r-y-m älskar alla hennes covers, kan lyssna i timmar haha. Men här är den bästa enligt mig. Enjoy

TISDAGENS PYSSEL


Dagen har spenderats på jobbet och efter det åkte jag och handlade och överraskade familjen genom att göra en sån här fin efterrätt. Hittade den på en tjejs blogg här om dagen och var bara tvungen att testa själv. Supergott och snabbt och enkelt att göra.

Imorgon är jag ledig, kanske åker in till stan då. På torsdag står jobb på schemat och Twilight-marathon kanske? Och på fredag bär det ju av till Stockholm med tjejorna där vi ska se en livs levande Rob:'))


MY HEART'S A STEREO


Oj vad snabbt tiden går, börjar närma sig kväller och jag ska ta och röja undan lite i köket och sen blir det att varva ner med dusch och ta bort nagellacket eftersom jobbet väntar imorgon. Får ju inte ha sånt:(

Ska nog fixa lite te innan jag intar plats i soffan och kollar på tv. Egentligen hatar jag te för det smakar faktiskt blä.. men själva känslan av det känns så mysigt så jag försöker lära mig. Och faktiskt försöka dra ner lite på mitt kaffeberoende och nu när det är så kallt och ruggit ute vill man ju ha nåt varmt att dricka. Varm choklad känns så onyttigt så det vill jag inte dricka varje dag. Sen älskar jag såna här påsar med massa teörter som finns i affärer, dom doftar ju så gott och ser så gulliga ut:)

17:18 MONDAY


Hej alla läsare. Har vart full fart hela dagen som började med frukost och vid halv elva gick jag ut och promenerade med Anna och Sofia. Gick förbi konsum och köpte lite saker och vidare till Anna och fikade lite med varmchoklad och vaniljbullar och planerade lite kommande aktiviteter. Sen så har jag spenderat resten av eftermiddagen hos Sofia och planerade lite angående tågtider oså. Nu: Kvällsmat:)

Svar på kommentar:
Till dig som undrade hur jag fick stjärnor på bilden i det här inlägget och då är det så enkelt att jag använder mig utav ett program som finns på internet som heter picnik och där kan man hitta massa roligt att redigera sina bilder med. Det mesta är helt gratis att använda. Fanns ingen direktlänk men gå in här och lägg upp en bild sen "need more" så får du fler alternativ så är det nr 2 som heter Final Shuttle Launch. Hoppas det var till någon hjälp:)

I NEED A FRESH START


Blev lite deppig där ett tag, men jag verkligen verkligen hatar det så jag röck upp mig ganska direkt och nu efter bara typ 5 min är jag som den vanliga lilla strålande sol jag alltid är:) Men! Jag behöver en ny start. Dock är det svårt att ta nya kliv ensam. Aboslut inte omöjligt, men svårt:/


.

"Det är den som bryr sig minst som håller i alla trådar,
och den som bryr sig mest som fäller alla tårar.."


-


11:33 SUNNY SUNDAY


Jag älskar hösten när det är soligt ute, och det är det idag. Vaknade redan vid åtta av mig själv, gick upp och kollade nyhetsmorgon och åt frukost. Nu är klockan halv tolv och jag har tråkat i säkert två timmar. Mitt enda umgänge nu är iPhonen, men skulle gärna umgås med en riktig person och typ fika eller nåt:) haha.

Nu blir det mat och kaffe

13:17 NEW IN


Vila 249:-

Gina Tricot 149:-

Dessa två varma och mysiga tröjorna köpte jag igår. En skjorta under oså e man high fashion:)) har ej testat mig på den trenden än så vet inte om jag passar i det. Kan tycka att den nedersta tröjan ser lite bred och pösig ut trots att det är en s. Men den sitter jättesnyggt på och är lite kortare framtill så blir snyggt med höga jeans!

Nej! Nu har jag jobbat och slitit hela förmiddagen så nu ska jag ta en kopp kaffe och lägga mig i soffan. Vi hörs:*

15:15 FREDAG


Tänkte skriva ett snabbt inlägg här innan jag drar till jobbet. Sofia och jag tog bussen in till stan vid lunchtid, som vanligt åt vi pastasallad på vivaldi. Världens godaste. Sen gick vi på stan och jag småshoppade lite. Säger bara ett ord: stickat! På bilden får ni en sneak på ett av plaggen, men imorgon får ni bättre bilder på det jag köpte. Kirrade även biljetter till ett event när vi ändå var i stan, så om en vecka kommer vi befinna oss i Stockholm och se ingen mindre än Robert Pattinson:) Spännande

16:36 BULLTORSDAG


Efter jobbet spenderade jag min eftermiddag hos mormor med massa gott fika.

PLEASE EXCUSE ME I DON'T MEAN TO BE RUDE


Hej på er! Hoppas ni inte tröttnar på mig och mina egobilder, känner att det har blivit ganska mycket.. men vad gör man inte när man är blond o söt som mig:)? (skämt åsido) Annars då? Familjen sjukar sig men jag har lyckats hålla mig frisk än så länge(y) mycket som går nu. blä. Om ett tag ska jag iväg ner till ishallen men innan det ska jag hinna dricka mitt älskade kaffe. Tråkigt och ovärt inlägg meeen skitsamma:)

12:54 TISDAG


Oj, jag blir alltid lika förvånad hur lång tid det tar för mig att göra ett inlägg. Är det så för er också? Att det tar över en halvtimme att bara skriva ner några rader. Haha. Sitter i alla fall vid matbordet nu, har ätit en tallrik gröt och en smörgås och några koppar kaffe på det, vilket fick bli min lunch idag! Om lite mindre än en timme måste jag börja röra mig mot jobbet och har hela veckan uppbokad förutom i helgen, så har ni nå partajplaner så hör av er! Puss

NYTT INFÖR HÖSTEN/VINTERN


Pälssjal-H&M 149:- // Skor 499:- (minns ej var jag köpte dem, nåt vanligt ställe iaf, typ dinsko eller nåt)
Blev pyttelite shopping i Stockholm, jag är en sån som vill gå i affärer i lugn och ro och i Stockholm var det ju ungefär som mellandagsrea i Västerås = mycket folk, ingen ork att kolla noga vad som finns. Men en pälssjal och ett par kilklackar fick följa med mig hem i alla fall.  Billigt och bra!

STOCKHOLM


11:27 MÅNDAG

Hej på er! Det är en tråkig och gråmulen dag idag och jag har precis lyft arslet ur soffan och satt mig här. En kopp morgonkaffe i soffan och Efter Tio på TV är en given morgonrutin för mig. (Om jag inte jobbar förståss) Hade ju tänkt lägga upp bilderna från Stockholm men av någon anledning går det inte att ladda upp. Vet inte om det är pga blogg.se eller om det är min dator det är fel på? Får försöka senare. Har i alla fall haft en jätterolig helg med massor utav mat och promenader i Stockholmsstad. Fick syn på endel kända och bekanta ansikten såsom Brolle, André Pops och lite Big Brother människor. Och som vanligt har ju SJ problem på ett eller annat sätt, så två timmar extra på T Centralen blev det igår. Nu ska här fixas lite och ikväll väntas jobb:)

GRATTIS FANNY♥♥

Kom på att jag inte är säker om du läser min blogg ens, men tänkte göra ett gratulationsinlägg ändå hihi. (Var och snodde en bild av dig också) och för er andra som inte vet så fyller min snygga och underbara vän Fanny 19 år idag och det har vi tänkt fira genom att åka till Stockholm hon, Jessica och jag. Tyvärr så är ju bästaste sjuk, så det kanske inte alls blir som vi har tänkt oss, men vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa! Är tillbaka på söndag i alla fall så då får ni säkert en bildbomb eller liknande.
Nu: Ska jag ta mig en kopp kaffe, och antingen packa.. eller se efter tio. hmm

14:59 TORSDAG

Boostar immunförsvaret så här i höstkylan. Nu ska jag försöka packa ner lite kläder jag ska ha med mig till Stockholm i helgen och sedan ta mig till affärn. Inhandla lite smått, strumpbyxor behöver jag om ni vill veta:)

STRIP ME DOWN, I'M NAKED NOW


En uttråkad Milla som bloggar från nya datorn, inte testat den än höhö. Slängde på mig pappas tröja också, var väl helt okej:) och läppglans som jag aldrig brukar ha.. blev väl rätt söt ändå:) Får se vad jag hittar på nudå.
Skulle förresten bli glad om ni ville uppdatera era bloggar lite (mycket) så man har nåt att läsa;*

14:48 MINA ÄLSKLINGAR I HÖST/VINTER

Favoriterna är helt klart mina nya mockahanskar som jag köpte för ett par veckor sedan, som jag redan visat för er men de är ju så fina så varför inte visa igen:) Och hårbandet köpte jag på Gina Tricot för drygt en månad sen, har inte visat det för er tidigare tror jag. 39 ynka kronor kostar det i alla fall! körde stenhårt på den trenden i vintras och kommer fortsätta med det även nu i vinter. Supersött (+ att man sparar en tvättdag då de täcker fett hår!)

MONDAY

Tänkte varva denna måndagskväll med tidninsläsning och nagelfix. Men först: Hollywoodfurar

.


I know what it's like to be kicked down, forced to fight

Favoriterna Dolce & Gabbana // iPhone // Michael Kors
___________________________________________________________________________________________________________________
Har egentligen ingen jättestörre lust att blogga idag bara för att det känns som att det inte är någon bra bloggdag helt enkelt. Kan ju i alla fall berätta att jag gick av mina fyra nätter i morse. Har gått bra, lite sliten nu såklart. Ska försöka vända på dygnet då ett dagpass väntar på tisdag så får vi se hur mycket natt det blir efter det:)

JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER

Lite mer instagram
Dagens humör? glad oså:)
Dagens mående? Bara bra
Dagens borde? Typ städa
Dagens frisyr? Utsläppt
Dagens smink? Ingenting
Dagens kläder? Mjukis
Dagens planer? Nattjobb
Dagens materiella vill ha? Hmm..
Dagens fundering? Vad ska jag äta
Dagens beroende? Kaffe, instagram, wordfeud osv

INSTAGRAM

Bland det bästa med iPhone♥♥

16:50 EFTERMIDDAGS MYS

God morgon på er heheh, kul o säga så. Fick sova lite längre idag än igår i alla fall och nu ligger jag i soffan och har laddat upp med kaffe, limpa och aprikoskräm med mjölk! Så gott! Har inte så mycket att dela med mig av faktiskt eftersom dygnen mest består utav jobba-sova-äta osv. Men ni vet att jag lever åtminstone:) Pussen

15:24 TORSDAG

Trots att jag jobbat en lång natt och fick komma ner och sova i min underbara säng strax efter sju så vaknade jag av någon konstig anledning redan klockan tolv. Besviken över att jag inte sov längre men gick upp ändå för jag var så hungrig haha. Sen har jag försökt somna om fram tills nu, utan att lyckas. Tänkte fräscha till mig och åka en sväng till affärn om ett tag! Nej hörrni, nu så har mitt kaffe droppat klart så ska häva i mig några liter så kanske jag blir människa igen:) Inatt väntas ännu mer jobb, så får se om jag uppdaterar mer ikväll eller om det blir imorgon. Ha det så bra så länge

16:18 ONSDAG

Hej babes! Nu sitter jag här framför datorn invirrad i en handduk, tog en snabbdusch. Kom hem från stan för ca 20 minuter sedan då jag åkte in lite spontant med Sofia vid lunchtid och åt sallad på Vivaldi, hämtade ut tågbiljetter till mig och strosade runt i affärer. Nu ska jag hoppa i myskläderna och försöka sova, om inte annat så ska jag vila lite i alla fall då jag ska jobba inatt och därefter ytterligare 3 nätter i streck. Roligt och inte minst spännande att prova på något nytt.

21:43 MIN KVÄLL

Min tisdagkväll har bestått utav massa smsande och spelande med boyfriend (min iPhone alltså) och sovit/vilat och läst bloggar:) Just nu sitter jag och planerar Stockholmsresan med F & J, känner på mig att det kommer bli grymt! Åka iväg på en liten minisemester, bo på hotell, äta, gå på stan, shoppa, nattlivet osv:) Aja ska försöka hålla mig vaken ett tag till så jag sover länge imorgon, för imorgonkväll ska jag nämligen jobba natt! Spännande

DEN DÄR KENZA

Hon passar verkligen i allt! Så chic!

ALL I WANNA HEAR IS THAT YOU LOVE ME STILL

Ren spegel, yes!
Hej på er bloggläsare! Lite halvdåligt med uppdatering men samtidigt som jag haft mycket och göra har jag inte gjort så mycket alls.. låter konstigt ja, men så är det i alla fall och vet inte hur jag ska resonera så ni ska förstå. Nog om det så har jag en jätteäcklig huvudvärk usch. Men jag är lite glad ändå för har äntligen kommit igång med min iPhone, tog ju bara nått år. Tyckte det var assvåra grejer, eller så är det bara mitt blonda huvud som inte kan:( Fick i alla fall hjälp med det av en jättegullig kille. Tacktacktack!!!♥
Får se om jag blir en av er wordfeud-nördar nu!?

10:31 Monday morning

God morgon på er! Precis kommit in efter en pinkrunda med vovven och nu ligger jag i sängen och chillar järnet med min katt och glor på modelljakten. Drömmer om att ha en stor godispåse här bredvid mig nomnom:) Vad dagen har att erbjuda visar sig, nu kom jag på att jag fick massa sms när jag låg och sov som jag bara tryckte bort. Så ska väl ta och svara på dem så inte folk tror att jag dissar haha. Hörs när jag har något mer att dela med mig av. Pusspuss

20:18 WANTIES

Detta skulle jag vilja ha i min ägo. Klänningen och heelsen är ju to die for, eller vad tycker ni?
Tänk till Kenza-brun hy en utekväll mitt i sommaren. Så fiiint! Varför måste vi ha en lång kall vinter?:(
Summer is the shit!♥♥
Tänkte avsluta denna söndag med filmkväll med syster! Vi hörs imorgon igen:)

LOVE ME, BABY TREAT ME RIGHT

Nailpolish and jewelry - A girls best friend

19:28 LÖRDAG

Bara för jag är så glad att min kamera är lagad:)

♥♥


FREDAGENS INKÖP

Stickad tröja 199:- lindex // Mockahandskar 249:- lindex // trosor 49:-/st cubus
Detta var vad jag fick med mig hem igår från köpcentret. Röd, stickad poncho-aktig tröja var kärlek vid första ögonkastet. Likaså de ljusrosa mockahandskarna. Sen fick det bli lite andra nödvändigheter som trosor och nagellack. (sånt som går åt vet ni) Fick även med mig en beige kollegetröja som var på rea, endast 49 kr men jag fick ingen bra bild på den så ni får se den någon annan gång!