MITT HJÄRTA

Måste bara säga att du är den finaste killen som finns, du är mitt allt Robin.
Du är bäst som står ut med mina utbrått och att jag gråter varje dag.
Du är bäst som säger att allt ordnar sig. 
Du är bäst som tror på mig.

MÅNDAGS TRÖTT

Lite tomt på skriverifronten now a days. 
 
Be strong girl är allt jag har att säga till mig själv. Både mentalt och fysiskt. Lite småjobbigt i livet nu men jag blickar bara framåt.
 
Har köpt nya skor, som är runda under ni vet, som tränar rumpan och låren. Ska ut på en pw och inviga dom nu. 

07:14 FRIDAY

Saknar New York :(
 
Hade ju tänkt kickstarta den här morgonen med ett intensivpass men har nog aldrig vart så trött när klockan ringde halv 6, stängde av alarmet och somnade om ett tag bredvid min man. Men nu är klockan kvart över sju och jag är uppe och äter frukost, ångrar lite att jag inte drog iväg imorse men men. Ska dricka upp mitt kaffe och klä på mig, får bli en power walk istället.

22:19 TORSDAG

God kväll vänner! Det har minst sagt vart den lång torsdag, vart anhörigstödjare nästan hela dagen, va hemma vid halv 5, pussade på älskling en timme ungefär sen åkte vi åt olika håll. Han på fotboll och jag stack ner på gymmet och tränade. Nu ligger jag i soffan, mätt, nyduschad och kollar på AIK-Napoli. Nu jävlar måste ju AIK vinna! Sista matchen på Råsunda så då är det blodigt allvar. (+ att jag vill ha en glad pojkvän som kommer hem sen haha (a)(a))
 
Imorgon blir det morgonträning, sedan vara anhörigstödjare, och på eftermiddagen bär det av till Stockholm och SWEDISH HOUSE MAFIA(!!!!!!) kommer bli såååå grymt!

TUESDAY

Då gör vi ett nytt försök till att blogga idag då, skrev ju värsta bra inlägget igår, men sen ändrades dagens planer på ett ögonblick så tog bort allt då. Men okej! Idag är jag uppe med tuppen, har fått i mig frukost och ska snart börja städa lite här. Senare ska jag äntligen iväg och träna, vart ju inget igår, va så besviken över det:( Får väl trösta mig med att jag tränat 6ggr/veckan dom 2 senaste veckorna :) och vissa dagar 2ggr till och med! 
 
Jag har så himla roligt nu, tidigare har jag 'bara' kört boxning, 'bara' spinning 'bara' PWs. Man tröttnar till slut på att jämt göra samma sak. Älskar att jag kan variera mig mycket mer nu. Men nu ska jag sätta igång med dagen, städa, ringa och boka julbord, träna och jobba. Puss
 

VIP KVÄLL PÅ IITTALA OUTLET

Älskling och jag åkte på VIP kväll på iittala outlet, var som ett barn på julafton bland alla sänkta priser. Vi har vart ute efter nya bestick, så fyndade dessa från Fiskars för endast 250:- 1a sortering och allt. Kaaap
 

RUNNING IS A PAIN IN THE ASS, BUT IT SURE GIVES YOU A NICE ONE

Dagens träning avklarad, en och en halv timme, det går ju så fort när man har roligt. Jag har alltid vart sån som älskar att träna och röra på mig (inte sport, usch hatade fotboll, innebandy, brännboll och allt sånt i skolan) men alltid haft svårt att komma igång på riktigt. Men nu är det ändring på det! Självdiciplin är allt som behövs, och att träna känns faktiskt roligare än någonsin nu! Med det sagt hoppas jag att jag får sova gott inatt för tänker befinna mig på friskis klockan 7 imorgon bitti. Om jag gymmar eller kör ett pass har jag inte bestämt än. Taggad är jag i alla fall! 
 

TODAYS INSPIRATION BOARD


ONSDAGSTANKAR

God morgon, sitter här med kaffekoppen i högsta hugg och en massa funderingar i hjärnan. Sökte fyra jobb, fick mail nu om att dom hade tilldelats någon annan, så då håller vi tummarna för att jag kommer in på högskolan till våren. Och lite annat som snurrar i huvudet är när ska jag hinna städa? vad ska jag köpa till alla i julklapp? och vad ska jag köra för pass på friskis? Spinning eller jympa? Det sistnämda får jag bestämma mig ganska snart för det börjar om en timme.
Efter det ska jag träffa mina efterlängtade tjejer över en vaniljlatte! Behöver lite onödigt tjejsnack, och därefter hem till min fina man igen, det är faktiskt våran dag idag:) puss♥

VIMMEL

Bild från lördagens utgång på Blue Moon Bar. 

10:41 MÅNDAG

God morgon, tog ett litet blogguppehåll under helgen som ni kanske märkte, men får väl "make it up to you" genom att uppdatera lite flitigare nu under veckan. I lördags åkte jag och syster till Stockholm och umgicks med våran kusin, gick runt på stan, åkte till Kista och lite sånt. Kom hem vid 8, jag och Robin bestämde oss för att göra oss lite fina och gå ut, träffade på lite folk där, dansade och hade det trevligt. 
Igår tog vi det lugnare än lugnast, sov länge, åt mat från sibylla, hade min familj på besök, sedan vart det bingolotto, solsidan och allt för svergie. En riktig mysdag med massa pussar, sånt gillar jag:)

TORSDAG

God kväll på er, har jobbat heldag idag och direkt efter jobbet drog jag till friskis och körde ett spinningpass. Var skitjobbigt men när jag väl klev av och passet var slut så fick jag ny energi så körde jag även lite IW. Mina ben är slut nu haha. Så efter två friskispass och en lång dusch har jag äntligen landat i soffan och ätit upp min supergoda "blanda själv sallad" från Ica. Så nu ska jag bara ta det lugnt och spela candy crunch på mobilen, har ni kört det? Helt beroende:) Klockan tio kommer min älsk hem så då ska jag pussa på honom tills det blir sovdags.
Hörs imorn
 

BEAUTIFUL AUDRINA/FITSPO

 

TUESDAY

Cambilder för ett par dagar sedan. Robins mysiga Ralph Lauren tröja och mina Tommy Hilfiger jeans som jag glömt att jag hade blev en bra kombo.
 
Känner mig så himla seg idag, ligger fortfarande framför tvn men snart får jag ta och göra lite nytta. Måste bara samla kraft till att ta mig upp. Vill ha mer kaffe men är till och med för seg för att fixa det. Då är det illa. mhmm

TILL HEMMET

Fick ett mail ifrån iittala outlet med en liten katalog i, så roligt att bläddra och kolla på allt och så här inför julen tycker jag det är extra roligt. Robin är i Stockholm och kollar på fotboll så då passar jag på att åka hem till min familj och umgås lite med dom:) 
 

FRIDAY I'M IN LOVE

Säger god morgon jätte, jättesnabbt. Ska iväg och jobba nu, kommer inte hem förän vid halv tio ikväll så blir nog inge mer bloggande idag. Blir nog en lugn helg för övrigt. Hoppas ni har det bra, ciao

NAKED PALETTE

Den här ögonskuggepaletten är min absoluta favorit! Alla färgerna är utvalda för att matcha varandra vid sotning, matta som skimrande. Köpte den i USA för lite mer än en månad sedan och har nog använt den nästan varenda dag efter det. Så roligt att testa olika kombinationer både till vardag och fest.

09:03 TORSDAG

Säger god morgon med den här låten, när jag druckit upp mitt kaffe ska jag gå ut och gå tänkte jag. Annars då? Gårdagens huvudvärk höll i sig hela kvällen och vart bara värre tycker jag så det blev aldrig nån promenad. När Robin kom hem från jobbet åkte vi och handlade och sedan gjorde han Sweet chilli chicken med klyftpotatis och aioli. Supergott verkligen! Ni ska veta att min pojkvän är en riktigt bra kock, älskar hans mat:)  Efter det hyrde vi film Jorney 2 och Hot tub time machine. Båda va jätteroliga! Så trots min elendiga huvudvärk hade jag en mysig kväll:) Idag mår jag bra som tur är i alla fall, halv två är det dags för jobb. Puss