22:35 MONDAY

Har haft en riktigt bra helg, midsommarafton bjöd på grillning, beerpong och jacuzzi-bad med ett gäng vänner och på söndagen tog jag och älskling en tur till Vingåker för att shoppa lite, så det är vad jag har haft för mig:) Imorse blev jag lämnad i en tom och kall säng, somnade om några timmar för att sedan åka hem och jobba. Imorgon blir det ytterligare jobb + packning. På onsdag är det dags för Peace And Love igen, gud vad ett år går fort!!
 
Jag är så himla kär, inget annat existerar

11:09 TISDAG

Hej alla fina! Har inget internet hemma just nu och orkar inte mobilblogga hela tiden så det blir lite tomt med inlägg:/ läs min vän fannys blogg och inlägget om summerburst, det var såå jävla bra!!! http://menfanny.blogspot.com


SUMMERBURST 2012


TRÅKIG ONSDAG


Hittade två bilder från en ELLE-tidning från tidigare i våras.. Varför kan vi inte ha varmt och soligt väder?

Känner mig rätt otaggad på det mesta nu, men det som måste göras, måste göras. Ser i alla fall framemot imorgon och på fredag åker ju jag och Fanny på Summerburst yay!


17:17 TISDAG

Din dag idag Susse! Grattis till studenten<3


11:24 MONDAY


Har massvis att göra idag men ändå sitter jag bara här, får lite smått panik så får väl ta och sätta igång nu. Imorgon åker jag till Stockholm då min fina kusin tar studenten, blir väl borta hela dagen så då får ni ett tidsinställt inlägg. och ikväll åker jag till stan och glor på fotboll för hela slanten.. ja, ni läste rätt.. jag ska kolla på fotboll:) pussheej

12:55 SÖNDAG


Förlåt för gårdagens uteblivna uppdatering. Jobbade hela långa dagen och väl hemma umgicks jag med mitt hjärta, at my place för en gångs skull. Det var trevligt:) Har delad tur idag så är hemma på mellanrasten nu, börjar klockan 4 igen. Puss

09:40 FRIDAY


Jag älskar lediga mornar, speciellt om man får vara själv också. Gå upp tidigt, fixa frukost och bara vara i lugn och ro, surfa lite på datorn och låta tv:n stå på med nyhetsmorgon i bakgrunden.

Det ser ut som att det ska bli fint väder idag också så ska nog passa på att gå ut, sedan ska jag jobba ikväll och hela helgen.

PÅ MIN ÖNSKELISTA


Enkelt men chict är precis i min stil!

Exakt den där väskan från Michael Kors spanade jag in i Paris, åh jag vill ha..

A FRESH START


Vet ni?! Den här bloggen ska få en ny start, från och med idag! Jag lovar er nya inlägg varje dag och nu ska det inte spela någon roll om jag inte har lust eller inspiration, nu ska det bloggas! Jag älskar ju det! Det kommer bli en blandning av allting, vardag, bilder, känslor, outfits, musik, you name it. Allt:) En ny design vore ju också jätteroligt men nåt sånt kan jag inte lova, det fixar jag bäst när jag bara börjar fixa lite spontant. Let's do this!

+++


MONDAY


Jag vet att jag måste bli bättre på att uppdatera, vet inte vad det beror på men har bara ingenting att skriva känns det som. Jag som egentligen älskar att blogga och dela med mig av bilder och allt.

Var ju på Avicii i fredags som sagt, men det känns inte som att det finns så mycket att säga om det heller, mer än att jag hade jätteroligt. Dock kunde konserten ha vart bättre men jag klagar inte. och jag bara längtar till Summerburst om två veckor, vi måste ha bra väder då.