SISTA FEBRUARI


God morgon på er! Nu var det några dagar sedan jag bloggade men ni har inte missat något viktigt i alla fall. Lunch med Dream Team, jobb och blivit förkyld summerar de senaste dagarna bäst:) Dagens planer är none (förrutom att dricka kaffe och bli frisk hehe) Ne men nu har jag faktiskt inte så mycket att skriva. Hörs senare babes:) 

WE COULD START THE UNIVERSE WITH OUR HEARTBEATS TONIGHT



Fredagens look: Slarviga lockar, glittrig tisha och halsring lånad av kusin

Vart ska jag börja? Helgen har minst sagt vart rolig och partyfylld. I fredags eftermiddag åkte syster och jag hem till våran kusin i Stockholm, så vi blev ett gäng tjejer hos henne först och fixade oss, sedan åt vi buffé på Pong och därefter slog vi klackarna i taket på Ambassadeur och dansade natten lång. Igår blev det lite shopping i Kistagallerian och sedan släktkalas innan det var dags för hemgång. Var bara hemma och vände innan jag åkte till stan och tog taxi till Marcus där fest #2 var i full gång och runt tre somnade jag skönt i Angelicas säng. Tack till alla som vart med den här helgen, I've had a blast!

Juste! Kan ju passa på och tala om att min syster var grym och fixade körkort i fredags också!!!

SOMETHING NEW


Nya heels, solisar och randig tröja.

Nu är det hög tid för mig att hoppa in i duschen och fixa mig lite sedan packa lite då syster och jag åker till våran kusin i Stockholm idag:) Kvällen kommer bjuda på mat och utgång, mobilbloggar säkert om jag får tillfälle. Puss

-

Be strong girl.


DÅLIG UPPIS & SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej vänner! Det här med uppdateringen går lite upp och ned, just nu är det mycket med jobbet men det är sånt man får ta. Har precis kommit hem i alla fall, slutade ett så har ätit en taco-pizza och nu dricker jag kaffe:) Sedan ska jag faktiskt försöka sova vilket är lättare sagt än gjort för jag ska iväg och jobba lite natt. Helgen blir jag ledig men den kommer jag spendera i Stockholm, så vi hörs när vi hörs helt enkelt.

Men innan jag säger hej då så tänkte jag svara på några kommentarer som kommit in den senaste tiden. (Det är jättekul när ni frågar mig saker, men tyvärr är jag så dålig på att svara)

Till dig som undrade hur gammal jag är så är jag 19 år.

Du som undrade om jag är finsktalande så är svaret ja, jag kan prata flytande finska vilket jag lärde mig när jag var liten.

Jag vet tyvärr inte om kjolen (
i det här inlägget) finns kvar på Bik Bok då jag köpte den innan jul.


22:05 SÖNDAG


Tycker det är sjukt snyggt med cutout dresses så känner att jag måste skaffa mig en snarast! Personligen tycker jag det är snyggast när det är öppet i ryggen eller i sidan av magen. och i sommar vill jag även ha ett par Jeffrey Campell Foxy på fötterna.

För att gå in på något helt annat så har jag nyss kommit hem från jobbet, ska ta en varm dusch nu och gå och lägga mig, börjar redan klockan sju imorgon, sen får vi se om jag tränar efter jobbet. Vi hörs!


LOVISA & BEXX 20 ÅR!


Här ser ni några bilder från igår! Vi började hos Lovisa runt 6, skålade och åt lite smått sen gick vi ner till en lokal och festen satte igång och folk började ramla in. Tack alla för en rolig kväll, och massvis med kärlek till mina tjejer♥

God morgon!

Mobilbloggar från lovans place, sitter i hennes soffa och äter frukost och bläddrar i inredningstidningar. Gårkvällen bjöd på 20-års partaj med vin och sällskap av fina vänner och jag hade otroligt kul! Idag ska vi ner och städa lokalen, sen ska jag hem och dränka mig i kaffe, så får ni se lite bilder från kvällen också! Vi hörs senare!


18:55 ONSDAG


Måste säga att min puderrosa kavaj från H&M känns helt rätt i tiden!

Dagen har bestått av häng hos bästa vän där vi planerade massa inför våren och fikade med hennes mamma:) Väl hemma har jag inte gjort så mycket mer än vart till affären och ätit mat och tog mig precis tid till att öppna nya Elle som låg i brevlådan. Har bara hunnit bläddra igenom den men efter att jag tagit en lång och varm dusch ska jag lägga mig i sängen och läsa om vårens alla modenyheter, vardagslyx på hög nivå! Imorgon har jag ett jobbpass på 11 timmar så får se hur taggad jag är på bloggen då, annars hörs vi på fredag. Puss

HAPPY VALENTINES DAY


Hej alla läsare, och glad alla hjärtans dag på er! Idag har jag verkligen haft fullt upp minst sagt, dagen har bestått av jobb, möte och ytterligare lite jobb. Men allt har gått bra:) När jag kom hem tog jag hunden ut på en promenad och nu har jag precis kommit in och satt mig ner med en kopp kaffe. Ska nog sätta på dom två senaste avsnitten av Stylisterna som jag missat och sedan träna lite:) Ha en fin kväll allihopa♥

SOME DIE YOUNG


Idag kör vi på självfall, favorittröja från Vero Moda och klocka från Michael Kors

Det är måndag och veckans första dag! Sitter här med en kopp kaffe och Laleh i högtalarna och om ett par timmar ska jag iväg och jobba. Trots tröttheten känner jag mig riktigt glad idag och ser framemot den kommande veckan trots att den är rätt oplanerad förutom en fet 20 års fest på fredag som är för två av mina bästa vänner! Nu blire mer kaffe o chill i soffan, puss:)

VECKANS INKÖP


Kavaj & T-shirt från H&M 299:- och 199:- // Jacka Bik Bok 499:-

12e februari

Syster och jag tog en tripp till erikslunds köpcentrum, inhandlade lite på Ikea och tog en fika på espresso house. Inne på Bik Bok dog jag och hamnade i himlen, hittade världens finaste vårjacka som jag var tvungen att köpa!! Visar er snart.


HAPPY B-DAY


Idag fyller min sis 18 år! Stort stort grattis♥♥

FÄRGSTARKT


Jag älskar nagellack och ännu roligare är det när de inte kostar skjortan. Dom ni ser på bilderna kostar 15 kr styck på Ica Maxi (fanns såklart massor utav andra färger) kul att testa lite mer vågade färger utan att slösa en större summa pengar på dem. Sen är de kanske inte världens bästa lack men jag tycker om att byta ofta så då gör de inget om de tar slut fort:)

Idag kommer släkten hit och firar min syster som fyller 18 år imorgon. Så uppisen kan bli lidande. Puss:)

14:28 Torsdag

Är på väg hem från stan nu där jag lunchade på vivaldi med min kära vän Fanny, det blev en sväng in på H&M också där jag hittade några godbitar som ni kan få se en annan dag. När jag kommer hem ska jag dricka kaffe sedan bege mig mot jobbet. Vi hörs imorgon:)


After work

Denna onsdagskväll spenderas på tabazco med drinkar och tjejsnack med mina vänner Sofia och Rebecka. Hoppas ni andra har en fin kväll!:)


TUULA VINTAGE


God morgon på er! Varvar morgonkaffe med att läsa favoritbloggarna och tänkte tipsa er om tjejen ni ser på bilderna ovan! Grym blogg och hon tar mode till en helt annan nivå. Klicka här

18:51 MÅNDAG


Haft en lång jobbdag idag och nu ligger jag i soffan och kollar på Stylisterna. Ska snart ta och äta lite och sedan träna:) Imorgon börjar jag inte förän två, så skönt med sovmorgon! Puss

15:06 SÖNDAG


Hej vänner, precis kommit hem så nu sitter jag med kaffe och wordfeud. Jobbat  till ett, sen var jag och firade farmor som fyller år och om en timme ska jag tillbaka till jobbet för ett kvällspass. Annars då? Trött som vanligt, men det är bara att kriga sig igenom dagarna:) Nej, nu ska jag fortsätta med wf sen iväg. Puss 


VIMMEL


Haha det här med vimmelbilder har jag lyckats bli bra på ca två gånger i mitt liv.menmen:) Kärlek till alla gamla och nya vänner från igår!

14:00 LÖRDAG


Vin och cheesburgare, mums


Godnatt


Vaknade hos Angelica runt åtta imorse, vi trängdes fyra stycken i hennes säng haha, satt invirrade i täcken och pratade lite innan Becka och jag begav oss ner på stan för lite käk och kaffe på det!

Blev en massa ändrade planer igår fram och tillbaka men kvällen började i alla fall med förfest hemma hos Pontus och vid tolv bar det vidare mot Pluto där vi skakade rumpa för fullt! Vid tre ramlade vi in hos Angelica och började laga mat, haha aldrig vart så gott med spaghetti och bacon. Blev inte mer än 2-3 timmars sömn så är galet trött nu så ska ta och sova lite. Puss


Mobilbloggar

Har kört ett ordentligt träningspass här hemma med både löpband, vikter och mage. Nu ska jag ut och rasta min hund lite snabbt innan jag hoppar in i duschen och ger både håret och ansiktet en kur!:)