She got wings, she got a halo


Ni missar väl inte Victoria Secret fashionshow ikväll va? Tänker inte jag göra iaf:)

♥ SYSKONKÄRLEK


Onsdag 19:33

Har ju inte visat ljuslyktorna jag fick av syster i julklapp, visst e de fina?:)

,,


You'll never know how strong you are until beeing strong is the only choise you have.


Lite nytt


Detta fick jag med mig hem då, pälsjacka från ginat 249:- Klänning från bikbok 149:- sen en läppglans för 29:)

Mellandagsrea

Dagen har spenderats i stan med Evelina och Sofia, vi gick på mellandagsrean. Snacka om mycket folk, och varmt.. haha. Men hittade i alla fall lite grejer som jag är riktigt nöjd med, hade velat ha lite annat också, men så lätt att pengarna flyger iväg:( Kom hem med en klänning, läppglans och en svart pälsjacka. Perfekt till nyår, och så kommer det bli endel födelsedagsfiranden de kommande månaderna:) Lägger nog upp bilder på det sen.
Nu ska jag fira min pappa som fyller år♥


Julklappar

Gjorde kollage av julklapparna jag fått så det inte skulle bli så mycket bilder, men sen vet jag inte vad som hände med det andra för en massa bilder försvann från det, men aja. Fick bland annat detta iaf

1. Victoria beckham parfym, 2. Typ nåt minikit grejs från isadora, assött:) 3. Dove duschkräm och bodylotion, 4. ansiktsmasker.


Sen så fick jag en söt mössa av min bror och jättefina ljus av min syster, så dom måste jag lägga upp bild på sen:). Svart velourdräkt, svarta och vita spetstrosor, vanliga svarta mjukisar (dom går åt) nya testamentet av min söta mormor♥ ochhh sen fick jaaaag.... äh kommer inte ihåg nåmer.Men pengar fick jag också endel och lite godiiis:)

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

Det känns som att bloggen kommer bli lidande ett tag tills jag hittar mig själv eller vad jag ska säga. Har ingen lust till någonting och min hjärna är fucked up, har vart ledsen i flera dagar. Men bortsätt från det har jag haft en underbar jul med min familj och släkt, igår var vi och firade hos mormor med kusiner oså, på kvällen åkte vi och fikade hos farmor och farfar, så åkte vi dit även idag och åt julmat. Underbara julklappar har jag fått av alla också♥ kanske visar några sen:)

23 december

Dan före dan.. fattar inte att det går så snabbt. Och jag är typ ledsen och deprimerad, dunno why. Sovit hela dagen iprincip. Snart ska min fina familj äta lite julbord tillsammans. Blir mysigt, brukar inte tycka om julmaten, men nu e jag hungrig så lär sluka upp det mesta. och imorn blire nog paketöppning här hemma på morgonen och sen åker vi till mommo. Spännande..


önskelista

I'm gonna love you like I've never been hurt before.



Jag bor troligtvis i sveriges kallaste hem.. man typ hör hur kylan tränger in genom väggarna. uschusch. Sitter här iaf, förskyld som en vet inte vad och försöker värma mig i 7 lager kläder och en het coup a soup. Haha funkar(y)
Verkar som att alla andra ska ut och roa sig denna iskalla vinterkväll, men inte jag, jag ska kura ner mig under täcket och kolla film o mysa. Nån söt som vill joina miiig:)?

+++


Milla wants♥

Jullov♥

Så var den sista julavslutningen över, vår mentor bjöd på julmust och lussebullar mysit:) Esteterma framförde lite sång &dans oså, duktiga erom. Sen packade jag och speibsen in oss i en trång buss och åkte ner på stan och fikade på Coffehouse by George. Blev några bilder med Fanny &Jessicas kamera så får sno några av dom sen.
Så länge får ni nöja er med en bild på min goda grej som jag åt:)


So this is christmas

Så var sista skoldagen för det här året avklarad, eller det var ju inte mycket till skoldag, hade prov sen slutade vi:) Imorn är det bara avslutning och så blir det nog avslutningsfika med tjejerna:) Här får ni lite bilder från igår

My girls in action


4e advent

Om ett tag ska jag till Anna och träffa tjejerna har inte vart med dom på hur länge som helst. Så det ska bli mys att träffa dom:) Vi ska göra julgodis, haha börjar bli tradition;) Tar med kameran också så det blir några bilder. pussen♥


21:31


Sovmorgon

Tog mig en välbehövd sovmorgon imorse, klockan är nu halv tolv och jag klunkar i mig kaffe, ska nog fixa lite käk snart och sen knalla mot bussen. börjar 10 i 2 så:)) Har fått jätteont i halsen också. Det ogillar vi starkt:( får hoppas att det inte blir värre.

What else? Ja det är fredag, vilket betyder helg och på tisdag får vi jullov och julafton om en vecka:) Kan det bli bättre?


Don't hate me because I'm beautiful

Allt bra med er sötnosar:)? Jag mår fiiint, lite trött bara. Lyssnar på chill musik och skriver rent uppgiften om ledarskap i företagsekonomi. det går seegt. Måste tipsa om den här låten också Keri Hilson Pretty Girl Rock
Ne, tillbaka till pluggandet nu. pussen:*

Kanske blir nyårsklänning nån av dessa:) kostar runt trehundralappen på bikbok.


+++

Blö, inge avundsjuk jag e på Johanna som åker till Thailand imorn:( Men hoppas du får det bra där gummis♥ Tog farväl av henne med tjejerna och åt lite gott på nancys, det var trevligt:) och nu blire plugga klart det sista inför marknadsföringen, kan säga redan nu att det kommer gå åt helll men men så blire ibland.

Hatar att Bikbok jämt ska ha massa erbjudanden när jag är pank:( alla örhängen 29:- här om dagen. Linnen 29:- i förrgår. Tights 49:- igår. 40% på alla festklänningar/kjolar. asså ååh, ja jag är fattig som inte ens har råd med saker under 50 kr. hah.

Är det bara jag som avgudar Whitney Port eller? så vacker,vacker,vacker...

13 december

Den som tycker det är roligt att ringa och väcka folk med dolt nummer klockan ett på natten kan ju dra och hänga sig själv. Hänt 2ggr nu. ligger bara o glor på mobilen, vågar inte svara. Tänk att höra värsta rösten eller nåt:( skulle bli märkt för livet. Men inte lite irriterad jag blir, får ju inte sova.

Blir att svepa massa kaffe nu och börja plugga. Näst sista provet så bara att orka med det sista. Men är på gränsen till att bara skita i allt och ta nya tag i januari istället.
Nepp, nu blire dyka in i böckerna, sen top model och hollywood fruar♥


PERFECTION


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Försöker plugga marknadsföring, går inte alls bra. Det är segt och tråkigt. Blir nog träning sen iaf:) och bloggen ser så tom och tråkig ut, därför jag fyller ut den med massa ovärda inlägg, pussen:)

ibland får jag till det och lyckas se söt ut, men då ser jag mer ut som 12 än 18 hah.



Tredje advent

Det är 3e advent idag och julafton börjar närma sig. Smygtände det trejde adventsljuset igår kväll redan och hade det lite myspys med familjen. Syster hade gjort marshmallows doppade i smält choklad och strössel, mums.
Ni ser hur gott det ser ut va:)?