JUST NU

Befinner mig i sängen och myser i mjukisar och pluggar lärande och professionalisering. Har tv4 på i bakgrunden, väntar på att efter tio ska börja, Blondinbella gästar idag. Jag är inget fan av henne och tycker att alla hennes fasader börjar skina igenom mer och mer men är ändå inne på hennes blogg varje dag och vill höra vad hon har att säga haha. Aja, ska tillbaka till pluggandet nu i alla fall, efter 1,5 års paus från skolan så tycker jag att det är roligt och mysigt att faktiskt sitta där med sina böcker och anteckna det man tycker är viktigt. Sen är det ju klart att man går in i det mycket mer eftersom det är det här man faktiskt ska få en utbildning i, det man själv valt att vilja göra i sitt liv så då har man ju ett mycket större intresse i det än att sitta på gymnasiet svenskalektion efter svenskalektion och bara önska att litteraturen skulle vara över haha. 

SKOLA, STÄDA & JOBBA

Sitter i soffan och har precis kastat i mig lite lunch. Pannbiffar, makaroner och kvarg haha, bra blandning, men jag är inte så kräsen. Va i skolan till typ kvart över 12, jobbade på jättebra med min grupp så nu blev vi lediga enda fram till tisdag då vi ska ha vårt första seminarium, jätteroliga tjejer är det, man känner på en gång att dom kommer man ha roligt med på fritiden också och idag kom det även in en kille så det blir kul :) Är glad idag i alla fall, ska städa lite här hemma innan jobbet kallar så Robin blir glad när han kommer hem:)

HAPPY

Vad fort allting kan ändras. I förrgår skrev jag ju att jag skulle börja läsa en kurs, men igår så ringde dom från skolan, och jag har fått en plats på sjuksköterskeutbildningen, alltså ett helt program. Självklart tackade jag ja! Men var rätt chockad efteråt, hade liksom ställt in mig på att det inte skulle bli nånting till våren. Befann mig liksom på gymmet när dom ringde, helt svettig och lost, när vi la på visste jag inte vad jag skulle göra så la bara hantlarna på hyllan, tog min väska och gick till ica och köpte godis istället och åt i soffan tills jag fick ont i magen haha. Idag klockan elva ska jag träffa läraren och få en liten introduktion om allting. 
 
Ja, men tänk va. Hur snabbt det ändras, åt det bra hållet som tur är. Jag kan vara ganska gnällig av mig och uppskattar inte allt det där lilla som betyder så mycket. Jag har världens bästa familj som stöttar i allt, finaste vännerna, en underbar pojkvän som jag bor ihop med som jag får pussa på varenda dag, jag har haft ett jobb hela tiden sen studenten, vart ju en incident här i höstas när jag hann bli arbetslös i typ 2 veckor, men hittade ett nytt jobb nästan direkt så allting ordnade ju sig. Och så trodde jag att ytterligare ett halvår skulle gå utan att påbörja några studier och jag skulle bara bli äldre och äldre och tillslut tappa intresset, men så böt livet spår åt det bra hållet. 
 

CHUCK & BLAIR

 

MÅNDAGS TANKAR

Nej nu känner jag ett stort behov av att skriva av mig. Ångest x3 nu. Började kolla i min kalender och såg att redan nästa onsdag börjar en kurs på högskolan som jag har tänkt gå. Shit, bara lite mer än en vecka kvar och så fick jag världens ont i magen för jag har inte förberett mig nånting. (Mentalt antar jag, för kan ju inte direkt förbereda mig så mycket mer, förutom att skaffa pennor och kollegieblock hehe) Men just det där att förbereda min kropp för en ny förändring i vardagen. Jag är en sådan person som är jätterädd för förändringar och nya saker. När det är långt kvar, då kan jag se fram emot nånting nytt och spännande men ju mer det närmar sig desto mer får jag andra tankar och det blir nästan som att jag skulle kunna strunta i det för jag redan är så trygg i den vardagen jag har. Men självklart ska jag ta mig i kragen och faktiskt börja plugga lite så man blir klar nångång i livet. Men att inte veta hur nånting ska bli eller hur det ser ut och är uppbyggt och hur allt funkar är så läskigt för mig. Har nog en släng av kontrollbehov i såna här situationer. Sen ska jag inte glömma att nämna att skolan jag ska till ligger max 3 km ifrån mitt hem och ligger granne med gymnasieskolan jag gick på så jag ska ju inte direkt flytta till en annan stad där jag varken har vänner eller familj i närheten så jag är ju lite fjantig. MEN ÄNDÅ, min kropp är dum som får ont i magen, och min hjärna som börjar tänka så mycket. 
 
Andra ångesten är att jag typ inte har städat här hemma och tredje är att jag aldrig kom iväg till gymmet och nu är det försent och redan nu känns det som att det här kommer bli en dålig träningsvecka. 
 
Jag vill ha mysiga tjejkvällar med mina vänner, många kramar av min pojkvän och långa samtal med mamma. 

MÅNDAG

God morgon på er, ligger i soffan under filten med rufsigt hår. Sov ut idag vilket var mycket skönt efter en helg fullspäckad med jobb. Idag börjar jag 16:00 så då har jag tid på mig att ligga och slappa med min kaffekopp innan det är dags att dra sig till gymmet och städa lite här hemma. 
 
och ja, sen till det här med bloggande, jag vill och ibland vill jag inte. Jag vill ha en blogg som består utav färgglada bilder i överflöd. Varför har jag inte så?
 
Här åt vi söndagsbrunch i New York. Blueberry pancaces namnman. I juni åker vi tillbaka yay

ÄLSKAR DETTA

Hårdträning på gymmet, hämtar inspiration på datorn och unnar mig ett gott mellanmål beståendes av kvarg, äppelbitar och kanel!

ASHLEY GREENE

Hon är så snygg!
Nu ska jag hoppa i träningsklderna och gå ner till gymmet. 
 
 

THE BODY SHOP

Säger bara en sak: Mums

TRÅKIG MÅNDAG

En gammal dagens
 
Det är grått och trist idag, jag skulle iväg och träna men vaknade upp med halsonda + att jag är jättehes och måste harkla mig hundra gånger innan jag får fram några ord så kanske bäst att vänta med det till en annan dag. Väntar även på att paketet från Nelly ska komma, det borde göra det idag! Ih. Nej, nu ska jag dricka kaffe, hänga tvätt och jobba. Puss

SÄGER ADJÖ TILL 2012 OCH VÄLKOMNAR 2013

2012 har faktiskt vart ett himla bra år måste jag säga, och förra året skrev jag på min blogg det jag ville uppnå under det nya året och faktiskt så har allt förverkligast.
 
Det jag ville var att:
  • Åka till Paris - Sofia och jag bokade hotell och köpte flygbiljetter och den 10e maj var vi på väg!
  • Hitta mitt livs kärlek - och det gjorde jag, även det i maj. Svävade på moln och hade fjärilar i magen hela tiden. 
  • Åka på festival- Både Peace and Love och Summerburst stod på sommarens festivalschema. 4e året i rad  Sofia och jag var på P&L.
  • Träna mer - Bättre sent än aldrig, var ganska duktig på det i början utav året men sedan kom våren och sommaren och ordet träning var helt främmande för mig. I slutet av oktober så kom den lilla träningsnarkomanen fram i mig och träning 5-6 dagar i veckan och ibland 2ggr om dagen var jätteroligt. Men sen fick jag ett nytt jobb och tiden vart knappare. Men minst 3ggr i veckan försöker jag komma iväg.
  • Flytta hemifrån- Inte till någon egen lägenhet dock som jag ville i början av året, men att få flytta hem till min pojkvän och bo med honom är ju det bästa tänkbara.  
Får heller inte glömma att tillägga att Robin och jag åkte till New York i september, det var den bästa och roligaste resan jag vart med om. Promenader i Central Park, shopping på 5th Avenue och vila fötterna på Starbucks.
 
Så jag är väldigt nöjd med 2012 och 2013 kan bara bli bättre. Robin och jag vill ut och resa igen, jag vill tajta till min kropp lite och påbörja nån utbildning så man kan bli klar nångång i livet. Vi får se vad som händer helt enkelt och jag är spänd på att få se vad det nya året kommer att bjuda på! 
 

HEMKLICKAT